Featured Vedete

Jador a lansat un atac dur la adresa rivalilor sai din echipa Razboinicilor. Jocul de astazi se pare ca va fi foarte dificil

Jador a lansat un atac dur la adresa rivalilor sai din echipa Razboinicilor. Jocul de astazi se pare ca va fi foarte dificil pentru ambele echipe, iar trensiunea se resimte intre concurenti inca din a doua editie a competitiei Survivor 2021.

Jador nu s-a mai stapanit si face declaratii dure la adresa echipei rivale “Va iau pe toti la rand si va bat ma, pe toti si fete si baieti”

In editia de astazi va avea loc loc si primul conflict intre Catalin Morosanu si un concurent din echipa Razboinicilor.

Prima editie Survivor 2021 a fost una incendiara, iar lupta dintre Faimosi si Razboinici a fost foarte stransa. Rezultatul final a fost de 9-9 pentru cele doua echipe. Astfel, pentru a decide castigatorul acestei seri, care va lua recompensa, departajarea s-a facut prin stafeta mixta.

Faimosii si Razboinicii si-au trmis cei mai buni coechipieri pe traseu pentru punctul decisiv care ii va propulsa spre miza din seara respectiva.

Pentru aceasta departajare fiecare echipa a ales cate o fata si un baiat care sa merga pe traseu. Faimosii i-au ales pe Roxana Nemes si Cosmin Stanciu, iar Razboinicii au ales ca Lucian si Roxana sa aduca punctul decisiv in aceasta prima competitie.

Recompensa primei seri a fost castigata de echipa Razboinicilor.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.