Vedete

JoAni Johnson – o poveste despre tinerețe fără bătrânețe, sau cum poți fi un model internațional de succes la 67 de ani!

JoAni Johnson este dovada vie că, indiferent de vârsta pe care o ai, poți să-ți împlinești visele și să-ți trăiești viața așa cum vrei.  Modelul în vârstă de 67 de ani a fost descoperit cu totul întâmplător, de un fotograf de streetstyle, în timp ce se plimba prin parc.  Fotografia făcută de acesta a ajuns în atenția unor agenții de modele, care au contactat-o pe JoAni și au implicat-o în mai multe campanii pentru firme de renume. Poate nu ar fi acceptat, dacă soțul ei nu ar fi încurajat-o, iar când el a murit, după cea de-a doua ei prezentare de modă, s-a simțit cumva obligată să continue în acest domeniu, de dragul lui. Înfățișarea ei exotică, părul lung și gri, i-au dat dintr-odată viața peste cap, dar în sensul bun.

JoAni Johnson, născută și crescută în Harlem,  se bucură de gene bune, cu siguranță. În rest, spune că își îngrijește pielea cu un ingredient ieftin și la îndemâna tururor: vaselină! Este unul dintre trucurile pe care l-a învățat de la mama ei. Ea spune că vaselina o ajută să își păstreze nivelul optim de hidratare al pielii. Și bea foarte multe ceaiuri. Ba mai mult decât atât, a devenit o expertă în prepararea acestei licori, așa că predă și cursuri persoanelor interesate. Ea povestește că, tot grație moștenirii genetice, știe cum să combine plantele medicinale astfel încât să acestea să ajute în tratarea diferitelor afecțiuni și să inducă o stare de bine și de relaxare.

În afară de vaselină, JoAni mai folosește pentru față măști cu matcha și turmeric, mănâncă echilibrat și bea multe lichide.

Modelul de 67 de ani este dovada vie că industria modei a început să se schimbe în bine și acceptă diversitatea. În ultimii ani au devenit tot mai prezente pe podiumuri și în campaniile publicitare  modelele plus size, de culoare, transgender, cu vitiligo, sau mai în vârstă, ceea ce este un lucru foarte bun, spunem noi.

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – Meryl Streep, sau cum să îmbătrânești cu farmec și naturalețe

Secrete de vedete: la aproape 100 de ani, cea mai excentrică doamnă din lumea modei ne oferă câteva sfaturi despre cum să îmbătrânim cu grație

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.