Featured Vedete

Julio Iglesias a mărtuisit drama vieții lui! Tatăl său a fost răpit de teroriști și ținut închis timp de o lună

Julio Iglesias este departe unul dintre cele mai mari nume ale muzicii latino, însă viața lui nu a fost întodeuna presărată cu momente fericite. Artistul a mărturisit cum tatăl lui a fost răpit de reprezentanții unei grupări teroriste, iar pentru a-i reda libertatea, au cerut o sumă enormă de bani. Cum a reușit familia artistului să treacă peste cele întâmplate?

Julio Iglesias s-a născut într-o familie de renume din Madrid, tatăl său fiind un cunoscut medic ginecolog care a ajutat la venirea pe lume a mii de copii. A fost un adevărat cuceritor, însă acest lucru i-a adus și probleme de-a lungul vieții.

În anul 1981 familia artistului a fost lovită de o dramă cumplită. Totul s-a întâmplat în timp ce Julio Iglesias Senior se afla într-o agenție de turism din Madrid. O grupare teroristă l-a capturat și l-a ținut închis timp de aproape o lună. Mărturisirile cântărețului care s-a lăsat de fotbal după o accidentare cruntă sunt cutremurătoare.

„A fost ţinut aproape o lună într-o cămăruţă fără lumină şi în fiecare zi teroriştii spuneau că îl vor omorî a doua zi”, a povestit Iglesias.

Tatăl lui Julio Iglesias a fost răpit de teroriști

Teroriștii aveau o singură dorință: bani. Mai exact 2 milioane de dolari, care, anul acesta valorează nu mai puțin de 6 milioane. Pentru a-și salva tatăl, Julio Junior a respectat cerințele teroriștilor din gruparea EPA. Cu ajutorul polițiștilor, tatăl artistului a reușit să își recupereze părințele înainte ca banii să fie luați în primire de către teroriști. Chiar și așa, întâmplarea a însemnat poate cea mai mare traumă din familia Iglesias, terminată, însă, cu bine.

Mai mult, de teama unei noi răpiri, Julio Iglesias, devenit și el tată la rândul său, și-a tirmis fiul, pe Enrique, în orașul Miami, pentru a se afla în siguranță. Lucrurile s-au redresat, iar nici până în ziua de azi teroriștii nu le-au mai amenințat viața, deși episodul marcant nu va putea fi uitat niciodată.

Și dacă tot am discutat despre tatăl lui Julio Iglesias, ei bine acum știm de unde a moștenit carisma și talentul de a cuceri femeile pe bandă rulantă. În aparență, părinții și cei doi fii păreau că sunt familia perfectă, cu un renume în Madrid și cu o stare financiară excelentă, însă adevărul era cu totul altul.

În aparență, totul bine și frumos, însă în spatele ușilor închise, Iglesias Senior nu avea deloc o relație sănătoasă cu mama lui Julip și a fratelui său, Carlos. Celebrul medic a fost nu de puține ori infidel, aflându-se chiar de la fiul lui că ar fi avut relații cu nu mai puțin de 5.000 de femei de-a lungul anilor.

Și dacă asta nu pare nimic, partea interesantă abia acum urmează. În 1983, Iglesias Senior a divorțat de mama artistului, iar în 2001 s-a căsătorit cu o femeie de 40 de ani. În 2004, medicul a devenit tată la vârsta record de 88 de ani, fiul său, Julio, având 60.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.