Vedete

La 54 de ani, actrița de telenovele Edith Gonzalez a învins cancerul și ne-a oferit o adevărată lecție de viață

Frumoasa Edith Gonzalez este una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele din lume. Cine nu și-o amintește în “Inimă sălbatică”, sau “Salome”? Edith a fost și este celebră, bogată, extrem de atrăgătoare, dar viața nu a fost întotdeauna blândă cu ea. În 2016 a fost diagnosticată cu cancer endometrial și a urmat o perioadă de tratamente dure, printre care și radioterapie și chimioterapie, în urma cărora actrița și-a pierdut superba podoabă capilară.

„Am fost rău, rău, rău”, declara Gonzalez într-un interviu pentru o revistă în care a acceptat să pozeze complet cheală. Viața ei s-a năruit brusc atunci când s-a dus la medic în urma unor dureri de spate și a primit năucitorul diagnostic.  I s-au extirpat uterul, ovarele, apendicele și ganglionii limfatici, deoarece cancerul începuse să se răspândească. Deși a trecut prin iad, Edith a fost o femeie extrem de puternică și a refuzat să se lase doborâtă. „Am decis că boala nu mă va controla”, a afirmat ea și a avut dreptate.  Edith a vrut să fie un exemplu pentru fiica ei Constanza și să îi arate că, dacă ești puternic și determinat, poți trece peste orice problemă. Tocmai de aceea, nu i-a ascuns nimic și a ținut-o mereu la current cu toate fazele cumplitei boli și cu toate tratamentele pe care le-a urmat.

Acum, la aproape 54 de ani, frumoasa actriță a primit vestea că boala a intrat în remisie. Culoarea i-a revenit în obraji, părul a început să-i crească din nou, iar Edith este mai hotărâtă ca oricând să se bucure din plin de fiecare clipă și să facă tot ceea ce îi place. În toate lunile în care a luptat cu boala necruțătoare, actrița a refuzat să se ascundă. A postat fotografii cu ea în diferite etape ale tratamentului și a apărut în public cu zâmbetul pe buze, oferindu-le un adevărat exemplu tuturor femeilor care au avut neșansa să treacă prin ce a trecut și ea.

 

V-ar putea interesa și:

Ne poate ține o dietă echilibrată la distanță de cancer? Ce alimente ne pot îmbolnăvi și ce putem face să rămânem sănătoși

Ce este tulburarea bipolară? Cum se manifestă această afecțiune de care suferă și multe celebrități

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.