Actual Featured

Larry King, cunoscutul moderator american de televiziune, a decedat dupa ce a fost diagnosticat cu Covid-19

Doliu in televiziune. Larry King, cunoscutul moderator american de televiziune, a decedat dupa ce a fost diagnosticat cu Covid-19, la varsta de 87 de ani, noteaza BBC.

Larry King, gigant al televiziunilor din SUA a obtinut faima mondiala pentru interviurile cu lideri politici si celebritati.

King a realizat aproximativ 50.000 de interviuri in cariera sa de sase decenii, care a inclus 25 de ani ca gazda a popularului talk show CNN Larry King Live.

El a murit la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, potrivit Ora TV.

La inceputul acestei luni, a fost tratat in spital pentru Covid-19, spune presa americana.

Gazda show-ului, renumit pentru aparatele dentare si manecile suflecate, s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate in ultimii ani, inclusiv atacuri de cord.

King a fost casatorit de opt ori si a avut cinci copii. Doi dintre ei au murit anul trecut la cateva saptamani unul de altul – fiica Chaia a murit de cancer pulmonar si fiul Andy de un atac de cord.

“Timp de 63 de ani si pe platformele de radio, televiziune si mass-media digitale, mii de interviuri, premii si recunostinte la nivel mondial ale lui Larry stau ca o dovada a talentului sau unic si durabil”, a spus Ora Tv intr-o declaratie.

Nascut Lawrence Harvey Zeiger in Brooklyn, New York, in 1933, King a devenit faimos in anii 1970 cu programul sau de radio The Larry King Show, din reteaua comerciala Mutual Broadcasting System.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.