Actual

Laura Cosoi, Mesaj emoţionant pentru soţul ei după 5 ani de căsătorie. „Printre lacrimi de fericire…”

Laura Cosoi este o femeie împlinită și fericită. Are o familie perfectă alături de soțul ei și fetița lor, Rita. Acum vedeta se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Este în ultimul trimestru al sarcinii și așteaptă cu nerăbdare ziua ce mare. Însă, până atunci, Laura are un alt motiv de bucurie, astăzi sărbătorește cinci ani de când a spus da.

Acum cinci ani, Laura Cosoi a trăit unul dintre cele mai frumoase și mai importante momente din viața sa, când a fost cerută de soție. Cosmin a ales cadrul perfect pentru fericitul eveniment, biserica romano-catolică în care vedeta a fost botezată.

Laura a fost luată prin surprindere, iar printre emoțiile ce o cuprinseseră a reușit să îi spună „Da!” lui Cosmin. Alături de cei doi se afla și familia, iar de atunci trăiesc fericiți împreună.

Astăzi, cu ocazia aniversării a cinci ani când a fost cerută de soție, Laura Cosoi a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii în care a fost imortalizat evenimentul și a mărturisit câte este de fericită.

„În urma cu 5 ani, azi. Când m-am așteptat mai puțin, iubitul meu m-a cerut de soție. Din acest moment încep un nou capitol în viața mea, alături de bărbatul care mă face fericită!

Cosmin a ales cadrul perfect – biserica romano-catolică în care am fost botezată. Eram doar noi doi și în timp ce mă rugam, am auzit pe fundal melodia noastră. Am deschis ochii și în jur erau deja adunate familiile noastre. Printre lacrimi de fericire, sub privirile emoționate ale celor dragi, ținându-l de mana pe Cosmin, am spus Da!”, a fost mesajul pe care Laura l-a postat, potrivit Cancan.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.