Eveniment Featured

Liderul AUR, George Simion a dat un termen de 14 zile pentru a fi luate măsuri concrete în scopul conducerii spitalelor

George Simion a declarat, duminică, la finalul discuțiilor cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, că a dat un termen de 14 zile pentru a fi luate măsuri concrete în scopul depolitizării conducerii spitalelor, altfel AUR va vota moțiunea simplă.

Liderul AUR a dat un termen de 14 zile pentru a fi luate măsuri concrete în scopul depolitizării conducerii spitalelor.

Liderul AUR a declarat că i-a cerut ministrului Vlad Voiculescu să-și dea demisia, acesta fiind ”un gest de asumare politică”, adăugând că în USR PLUS sunt și alții care pot ocupa funcția de ministru al Sănătății.

O alta propunere a AUR a fost aceea de a declara stare de urgență. ”Trebuie declarată stare de urgență. Trebuie să trecem peste iarnă cu aceste spitale. MApN să ofere generatoare pentru spitale”, a spus liderul AUR.

”Este stare de urgență. Or să mai moară români”

”Este o stare de urgență. Nu am văzut nicio grabă în Ministerul Sănătății și nici la ministru. Or să mai moară români”, a spus George Simion.

”AUR cere în 14 zile măsuri concrete pentru depolitizarea conducerii spitalelor. Dacă nu există asumări clare, votăm moțiunea simplă”, a mai spus liderul Alianței pentru Unirea Românilor.

De asemenea, George Simion a anunțat că Alianța pentru Unirea Românilor vrea să renunțe la subvenția de la buget dată partidelor parlamentare, iar banii să fie donați pentru construcția unui spital.

Liderul AUR a avut o întrevedere, duminică, cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, după ce susținătorii partidului i-au cerut demisia din fruntea ministerului, seara trecută, ca urmare a incendiului de la Matei Balș.