Actual

Little Prints – alături de părinți la fiecare pas în creșterea copilului

Bebelușii – chiar dacă sunt foarte mici și firavi, arsenalul de care are nevoie fiecare părinte pentru a-i crește nu este deloc mic. Ba din contră, sunt necesare fel și fel de lucruri, un bagaj întreg la fiecare ieșire din casă, fie ea în jurul blocului cu căruciorul sau până la magazin. Fiind mici, aceștia au nevoie de toată atenția și îngrijirea posibilă, de haine care să le mângâie pielea delicată și produse care să nu îi afecteze în nici un fel. Brandul premium din România care este alături de părinți, deoarece dispune de toate cele necesare pentru copii, este Little Prints.

Din grijă pentru cei mici și pentru a oferi suport părinților, precum și un partener de încredere, aceștia au în gamă produse potrivite pentru primele zile ale celui mic pe pământ, până la câțiva ani. Este deci magazinul online care susține părinții la fiecare pas și sunt cei care înțeleg cât de importantă este calitatea și respectarea unor condiții când vine vorba de materialele și design pentru aceste produse. Sunt cei care au adus pentru prima dată în țară produsele Bibs, atât de îndrăgite și chiar recomandate de diverse persoane publice și nu numai. În gama lor regăsim și alte branduri premium printre care brandul propriu, Finn + Emma, Konges Slojd și Mushie.

Produse esențiale pentru primele luni de viață ale celui mic

Chiar înainte de a se naște bebe este important să pregătiți un loc al lui, alături de câteva lucruri esențiale care să vă ajute să îl liniștiți. Trebuie să se simtă cât mai liniștit și să fie într-un mediu în care se simte protejat. În acest sens un baby nest pe care îl regăsești la Little Prints poate fi esențial. Acesta îi oferă sentimentul de siguranță, deoarece este un spațiu restrâns, nu foarte diferit de burta mamei în care a trăit atât de multe luni.

Poate fi locul ideal în care cel mic să doarmă și pe viitor puteți schimba scopul acestui baby nest deoarece poate fi desfăcut și utilizat ca și saltea de schimb sau chiar loc de joacă. Alături de acesta nu trebuie să lipsească o suzetă pe care să o comandați încă din primele luni.

Regăsiți aici suzete Bibs și de curând au apărut pe site și suzetele Frigg. Fiecare dintre acestea îndeplinesc roluri clar stabilite și sunt create special astfel încât să nu irite în nici un fel. Materialele din care sunt confecționate sunt non-toxice, nu conțin BPA sau alte astfel de materiale ce ar putea să îi afecteze pe cei mici.

Acestea îndeplinesc toate caracteristicile necesare și îi calmează pe bebeluși. Tetina imită foarte bine sânul mamei ceea ce înseamnă un sentiment în plus de siguranță și alinare pentru bebe. Poți alege dintre variantele glow in the dark, dacă vrei să fie mai ușor să o găsești noaptea, fără a aprinde becul ce îl poate deranja pe cel mic. Suzeta o poți alege în funcție de vârstă, dar trebuie să fii atentă să o schimbi regulat, o dată la câteva săptămâni, deoarece materialele naturale din care sunt confecționate își schimbă forma, astfel încât nu mai sunt comode, din cauză că se flexează.

Produse pentru cei mici care acum sunt mai mari

Cu timpul nevoile se schimbă și curiozitatea celui mic crește. În acest sens are nevoie de lucruri și jucării care să îi hrănească această poftă de a descoperi lumea și mediul în care trăiește. Nevoia de autonomie apare din ce în ce mai mult și astfel are nevoie de lucruri care să îl ajute în acest proces.

Poți alege din gama de jucarii de dezvoltare pentru bebelusi care le menține interesul crescut pentru că ideea de a crea turnuri și de a așeza în funcție de mărime este o provocare de multe ori. Tot în această perioadă poți achiziționa și boluri și tacâmuri speciale care să îl încurajeze să mănânce singur. Poate fi o încercare pentru părinți din cauza mizeriei create, dar cu toate cele necesare la îndemână acest risc este redus la minimum. Un bol semnat Little Prints are și o ventuză pe spate astfel încât să îl mențină pe masă, alături de bavetele din silicon care au un buzunar special care să stocheze mâncarea căzută, pot îmbunătăți această experiență, pentru că faci curat mult mai simplu.

Accesează site-ul pentru a descoperi toată gama de produse și verifică stocul constant, deoarece regulat apar noi produse încântătoare, accesorii și lucruri care îți pot fi de folos pentru bebe.

Contact:

hello@littleprints.ro

+4 0725 766 847