Featured Vedete

Loredana Chivu trece prin momente grele din cauza problemelor grave de sanatate: „Am crezut ca mor”

Loredana Chivu trece prin momente grele din cauza problemelor grave de sanatate. In urma cu cateva ore, blondina a chemat de urgenta salvarea. Cadrele medicale de pe salvare au gasit-o inconstienta.

„A fost salvarea astazi la mine. Am facut o criza de rinichi. 4-5 ore am crezut ca mor. La un moment dat am fost inconstienta, pana cand a ajuns salvarea”, a declarat Loredana Chivu, potrivit wowbiz

Loredana Chivu probleme grave in trecut

Invitata intr-o emisiune de televiziune, Loredana Chivu a povestit cu lacrimi in ochi despre momentele grele din viata sa. Chiar daca este mereu zambareata, femeia a trecut printr-o adevarata drama. Loredana Chivu a facut septicemie.

„Am facut septicemie, era sa mor pe masa de operatie, acum nu am nicio solutie, e ceva general, s-a extins. Sunt foarte speriata, nici nu pot sa vorbesc despre asta. O sa va spun totul, dar acum avocatii mei se ocupa de lucrul acesta, plus ca trebuie sa fiu si eu bine psihic. Urmeaza o alta interventie chirurgicala, cu anestezie generala, pentru care nu sunt deloc pregatita”, a declarat Loredana Chivu, in urma cu putin timp.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.