Eveniment Featured

Marcel Ciolacu: „PNL și USR își negociază funcțiile în timp ce au expediat problema școlilor și criza în care ne aflăm”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, critica negocierile care au loc intre partidele care vor forma viitoarea coalitie de guvernare. Presedintele PSD o numeste „gasca pierzatorilor”.

Iata mesajul integral:

“Lupta pe functii si putere este programul de guvernare al noului CDR mosit, pe langa Constitutie, de presedintele Iohannis. Nu au inteles nimic din votul de blam dat de romani pe 6 decembrie la adresa lor!

Alegerile au trecut, dar problemele romanilor au ramas, iar fiecare zi de inactiune doar le multiplica. Spitalele sunt in continuare suprasolicitate, educatia copiilor este in continuare abandonata, drama romanilor care au ramas fara locuri de munca se adanceste!

Gasca pierzatorilor este prea ocupata sa-si imparta functii pentru a vedea care sunt adevaratele prioritati ale romanilor:

Cresterea numarului de teste;

Cresterea capacitatii ATI astfel incat pacientii cu forme grave sa nu mai fie tinuti pe holuri, in sectiile de Primiri-Urgente;

Masuri urgente pentru a redeschide scolile dupa vacanta, asa cum toata Europa face.

Acestea ar trebui sa fie prioritatile unei puteri responsabile si preocupate intr-adevar de viata romanilor! Dar, noul CDR format din PNL si USR isi negociaza pe ascuns viitoarele functii si sinecuri.Au expediat pe ascuns problema scolilor, au prelungit si inasprit rapid restrictiile pentru a avea timp sa-si imparta ce nu au castigat, chinuindu-se sa incropeasca majoritati care nu vor functiona niciodata! Cand cea mai rapida, normala si eficienta solutie pentru a rezolva criza grava de sanatate in care ne aflam acum este chiar sub ochii lor, dar se fac ca nu o vad: Alexandru Rafila”, este mesajul postat de Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.