Eveniment Featured

Marcela Fota a avut o primă reacție publică, după ce soțul ei s-a stins din viață. Iată ce a apărut pe pagina de Facebook

Marcela Fota a avut o primă reacție publică, după ce soțul ei s-a stins din viață. Iată ce a apărut pe pagina de Facebook a îndrăgitei cântărețe de muzică populară!

Durere fără margini pentru Marcela Fota! Frumoasa intepretă de muzică populară trece prin clipe cumplite, după ce bărbatul pe care-l iubea ca pe ochii din cap, soțul ei, s-a stins din viață.

Tragedie a avut loc în urmă cu doar câteva zile, mai exact pe data de 28 decembrie. Soțul Marcelei Fosta a murit la doar 47 de ani, în timp ce se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova.

Potrivit primelor informații apărute atunci în presă, cauza morții soțului Marcelei Fota a fost un infarct. Bărbatului i s-a făcut rău dintr-odată, apoi s-a prăbușit ca secerat la pământ, iar inima a încetat să-i mai bată, lăsând în urma lui multă durere.

Moartea soțului Marcelei Fota a fost resimțită ca o lovitură grea pentru apropiații săi, dar mai ales pentru partenera lui de viață. Îngenuncheată de durere, celebra interpretă de muzică populară abia s-a putut aduna după vestea teribilă, astfel că abia în urmă cu câteva ore a avut o primă reacție publică pe rețelele de socializare.

Bărbatul a murit în urma unui infarct

Mai exact, Marcela Fota și-a schimbat fotografia de profil de pe Facebook cu una complet neagră, aceasta simbolizând doliul pe care îl simte acum în suflet și pe care i-l ține alesului inimii sale. Imediat după postare, fanii și apropiații artistei au asaltat imaginea cu mii de like-uri și comentarii, transmițându-i condoleanțe îndureratei cântărețe.

Vă reaminim că imediat după ce soțul Marcelei Fota a făcut infarct, la fața locului s-au deplasat imediat medicii din cadrul Serviciului de Ambulanță Dolj. Doctorii au încercat să-i salveze viața, efectuând mai multe manevre de resuscitare, însă, din păcate, bărbatul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.