Timp Liber

Masajul erotic – ghid şi îndrumare

Despre puterea atingerii erotice este de la sine inteles ca poate avea efecte complexe pentru organism. Este in primul rand un puternic stimul al simturilor, al tuturor simturilor. Pentru ca implica o actiune intima, pentru ca este un tip de serviciu si se poate vorbi despre un nivel profi al acestui sector de activitate exista tot felul de controverse si pareri.

Masajele erortice, servicii atent alese

Delimitand in primul rand ceea ce tine de viata personala si de implicatiile acesteia, masajul erotic inca este un subiect tabu. De ce ai alege ca o persoana necunoscuta sa iti ofere masaj? De ce trebuie sa te supui unui test de rezistenta masculina sau de testare a timiditatii in fata noului? Curios, dar pentru unii, intocmai acel ceva nou este pastila necesara pentru a se revigora.

Traim in limite, depindem de programe, avem rutina si mai ales pentru psihic si pentru o mentalitate de cuceritor, de vanator acest cerc vicios de a face mai mereu aceleasi lucruri se transforma intr-o poveste greu de suportat. Asadar, pentru ca nimic plictisitor nu este dorit, serviciile de masaj erotic veneau cu promisiunea noului si incitantului.

In timp, saloanele de acest gen s-au inmultit si s-au triat totodata, tinand cont de nivelul de servicii oferite. Unele sunt de lux si pastreaza acest standard. Este si cazul salonului Artemis, cu pagina de prezentare https://masajclub.ro/. Prezent pe piata bucuresteana, pentru ca a investit masiv in echipa si salon acum serveste orice doritor, fie el si turist strain.

Ghidul doritorului

Masajul erotic este in prima faza un serviciu ca oricare altul, platit per ora. Experienta traita insa este despre cum se raporteaza fiecare in parte la viata intima, cum asimileaza fiecare aceasta noua zona. Inseamna mai mult decat revigorarea resimtita ca urmare a masajului aplicat. Asadar, in primul rand, este aleasa maseuza care incanta.

Impactul vizual contribuie si el la tot ce tine de farmecul acestei experiente. Asadar fie blonda sau bruneta, inalta si supla, fie roscata sau dupa repere pe care le are fiecare, alegerea trebuie sa tina cont de preferintele personale. Pentru cei care isi gasesc cu greu cuvintele in a face o astfel de alegere, exista la Artemis spre exemplu o galerie a echipei de maseuze, disponibila online.

Singur sau insotit? Un alt segment din lista de servicii de acest gen se refera la masajul pentru cupluri. Este o altfel de provocare si de obiciei cel putin unul dintre cei doi este initiat in arta masajului erotic. Pentru senzatii profunde si emotii deosebite,  partenerii sunt ajutati sa descopere si o alta versiune a lor.  Totul se desfasoara in ambient placut, intim.

Cu un urias potential de a revitaliza viata intima, masajul erotic a devenit in timp o tehnica abordata cu mai multa atractivitate. Explicatia este una clara si anume ca cei doi trec din stadiul de pasivi la cel de activi, se vor completa in miscari si vor crea o conexiune aparte.

Cat costa un masaj erotic

Preturile variaza, in functie de preferinte. Costurile minime sunt in jurul sumei de 200 de lei. Atentie la ce anume implica aceasta suma. Este de preferat ca salonul sa dispuna de un decor placut, elegant, iar masajul in sine sa fie realizat in tihna, de maini pricepute.

Pretul creste pe masura ce pretentiile cresc. Spre exemplu la Artemis exista posibilitatea de a prelungi o sesiune de masaj erotic, de la 60 la 90 de minute. In plus, aceasta sedinta se poate desfasura la salon sau in cadrul camerei de hotel. Extra pretentii pot fi mai multe maseuze dedicate. In orice caz, pentru orice sesiune de masaj in cadrul salonului clientii au parte de mini bar gratuit.

Fanteziile pe care le au unii, jocurile erotice sparg monotonia zilnica si prin urmare imbunatatesc starea psihica. Cu o astfel de disponibilitate, viata insasi pare mai frumoasa. Asadar o lectie despre cum sa nu fim superficiali in apropierea intima cu partenerul, despre cum sa ne revigoram simturile, masajele erotice nu au cum sa duca lipsa de doritori. Sunt doua dimensiuni aparte, una fizica si una spirituala ce contopite in aceeasi experienta fac deliciul zilelor traite.

Pentru ca masajul de acest gen sa aiba efectul scontat sunt recomandate exclusiv saloanele de profil.

(Acest articol are un continut publicitar)

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.