Stil

Maximalismul – trendul vestimentar al verii 2019

Vara asta este pe bogăție, așa că uitați de simplitate! Ne referim la alegerile vestimentare, care, potrivit trendurilor, trebuie să fie cât mai încărcate de accesorii, cu printuri amestecate și îndrăznețe și în combinații neașteptate. Sigur că acest stil nu se potrivește fetelor cuminți, care preferă să rămână în zona lor de confort! Dar, pentru femeile care nu se tem să experimenteze lucruri noi și care își doresc să fie la modă, zicala „less is more” nu mai e chiar de actualitate. Pentru moment, designerii vestimentari propun ținute extravagante și exagerate, care au coborât de pe podium și în stradă. Iată cum s-ar putea defini maximalismul, trendul verii 2019:

  1. Combinarea mai multor imprimeuri în aceeași ținută. E un act de curaj, la care nu orice femeie se încumetă, dar se pare că e „cool” să alături mai multe printuri.
  2. Nu un colier, nu două, ci de la trei în sus trebuie să porți, dacă vrei să fii în trend. Iar accesoriile trebuie alese cât mai masive și mai colorate. În plus, poartă pălării și, neapărat, ochelari de soare.
  3. Cromatică diversă. Dacă minimalismul presupune alăturarea a două culori într-o ținută (iar acelea să fie cât mai puțin țipătoare), ei bine, acum e liber la… curcubeu.
  4. Volume exagerate. Hainele nu mai trebuie să fie strâmte, sau cu croieli clasice, ci cu tăieturi cât mai extravagante cu putință – umeri supradimensionați, bluze structurate, etc.
  5. Machiaj ieșit din tipare. Glitter, blush în exces, grafisme – acum e momentul să experimentezi și în acest domeniu.

V-ar putea interesa și:

 

Vrei să pari mai slabă decât ești în realitate? Te învățăm noi câteva trucuri simple

Îmbracă-te astfel încât să-ți ascunzi defectele și să-ți pui în valoarea atuurile. Câteva trucuri de la stiliști

 

Loading...