Vedete

Mega-petrecere în India, cu Rihanna, Zuckerberg şi Gates invitați la nunta fiului magnatului indian Ambani / Ginerele a slăbit de la 200 de kilograme

India este în fibrilaţie. Vedete ale muzicii internaţionale, precum Rihanna, guru ai hi-tech începând cu Bill Gates şi Mark Zuckerberg, staruri de la Bollywood de calibrul lui Amitabh Bachchan şi diverse celebrităţi, de la iluzionistul David Blaine la Ivana Trump, au program în Jamnagar, transformând un oraş anonim din Gujarat în centrul lumii.

Se va face „naveta” din New Delhi şi din Mumbai cu avioane private, plus avertismentul de a te limita la două genţi sau trei valize per cuplu, altfel „nu este sigur că totul va ajunge pe acelaşi zbor”. Viitorul mire este fiul cel mic al lui Mukesh Ambani, cel mai bogat bărbat din Asia conform Forbes, care deja în 2018 organizase cea mai scumpă nuntă vreodată pentru fiica sa Isha cu un spectacol de Beyoncé şi recepţii tot pe lacul din Como.

Dar programul pentru „micuţul” casei, Anant, de 28 de ani, nu va fi cu nimic mai mic. Cei peste o mie de invitaţi ai acestei adunări preliminare vor putea degusta 500 de preparate create de aproximativ o sută de bucătari. Şi vor fi răsfăţaţi de frizeri, make-up artişti şi ţesătorii de haine indiene. Pentru marele eveniment au fost construite 13 temple hinduse, scrie Mediadfax.

Se anunţă o petrecere extravagantă. Anant, care odată a fost un băiat hărţuit din cauza celor 200 de kilograme şi apoi a devenit un erou şi un exemplu pentru că a reuşit să-şi înjumătăţească greutatea într-un an şi jumătate, se va căsători cu prietena sa din copilărie şi iubita de-o viaţă, pe 12 iulie, Radhika Merchant, cu un an mai mare, fiica unui alt industriaş foarte bogat.

Codul vestimentar pentru invitaţi are 9 pagini

De parcă ar mai conta, ea este pare din Consiliul de Administraţie al companiei farmaceutice de familie, iar el este director al noii afaceri de energie verde a conglomeratului de familie, Reliance.

La mai bine de 4 luni după ce şi-au spus „Da”, astăzi încep 3 zile de sărbători. Locaţia este o grădină de 12 km pătraţi, cu peste 10 milioane de copaci şi cea mai mare livadă de mango din Asia. Situat pe terenul principalei companii petroliere a Ambanis, găzduieşte un mega centru de salvare şi reabilitare pentru animale rănite sau pe cale de dispariţie şi unul dintre cele mai mari spitale de pahiderm din lume.

Proiectul Vantara, „steaua pădurii” în hindi, a fost conceput chiar de viitorul mire: un adăpost pentru 2000 de exemplare printre care leoparzi, tigri, lei, jaguari şi elefanţi. Nu este o coincidenţă că oaspeţilor li se va oferi un tur.

Iar în codul vestimentar de 9 pagini apare cel de la „febra junglei”: rochii care au imprimeuri cu animale sau cămăşi hawaiane. O pasiune moştenită de la mama Niţa, care înainte de a se căsători, a primit 130 de câini vagabonzi. Ea, o fostă dansatoare clasică precum viitoarea mireasă, va prelua frâiele noului gigant de 8,5 miliarde de dolari născut din recenta fuziune a Reliance cu Disney India.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.