Featured Vedete

Mihai Morar a anuntat pe pagina sa de Facebook care este decizia sa in privinta vaccinarii

Mihai Morar a anuntat pe pagina sa de Facebook care este decizia sa in privinta vaccinarii! Celebrul prezentator spune ca se va vaccina impotriva noului coronavirus.

“DA, ALEGEREA MEA E SA MA VACCINEZ.

Si iti respect alegerea ta, chiar daca alegerea ta e aceea de a nu te vaccina.

DA, MA VACCINEZ. Pentru ca umanitatea nu poate evolua decat atunci cand oamenii au incredere in oameni. Am incredere ca dascalii copiilor mei au grija de ei. Am incredere ca pilotul avionului vrea sa imi faca bine. Am incredere ca acei zidari care au construit blocul mi-au vrut binele. Am incredere ca oamenii care au creat vaccinul imi vor binele.

Am incredere oarba? Nu. M-am informat inainte sa ii aleg pe fiecare.

Imi ofera increderea mea siguranta absoluta? Nu. Dar neincrederea mi-ar face mult mai mult rau decat imi poate face increderea “informata”.

Da, alegerea mea e sa ma vaccinez. Si nu vreau sa conving pe nimeni sa o faca.

Dar as vrea sa va uitati inainte de a lua decizia sau de a-mi judeca decizia la podcast-ul “Fain & Simplu” cu medicul Mihail Pautov

E o conversatie in care un medic vorbeste cu blandete si cu fermitate despre vaccin. Si despre tot ceea ce se “vorbeste” despre vaccin.

“Te iubesc asa cum esti, chiar daca nu te vaccinezi” mi-a spus Doctor Mihail la finalul podcastului.

DA, MA VACCINEZ. Nu pentru ca imi doresc imunitate, ci pentru ca mi-e dor de libertate. Mi-e dor sa-mi vad copiii liberi in curtea scolii, vreau ca fiica mea cea mica sa creasca la gradinita printre copii, nu doar in sufragerie printre jucarii. Vreau sa-mi fac Pastele si Craciunul la ai mei, in curtea parinteasca, “pastele ei de pandemie”… Si vreau, daca am chef, sa beau cu tovarasii pana la 3 dimineata si sa cantam imbratisati pe bordura in Centrul Vechi…. Vreau sa alerg pe strazi kilometri intregi, Z.I.L.N.I.C, fara sa se dea oamenii la o parte… Vreau sa le arat copiilor mei lumea asta calatorind, nu navigand pe net. Da, ma vaccinez. Pentru ca imi vreau aproapele aproape si tit ce mi-e drag, in brate.

DA, ALEGEREA MEA E SA MA VACCINEZ. Pentru ca nelibertatea ma va costa ma mult decat un ac.

DA, MA VACCINEZ. Si, cu toata dragostea, sper ca prin vaccinul meu si tu, cel care nu te vaccinezi, sa-ti iei inapoi libertatea.
#mihaimorar

Se poate vorbi despre vaccin si fara isterie. Cu bun-simt. 🙏”, a scris Mihai Morar pe pagina sa de Facebook.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.