Featured Vedete

Mugur Mihăescu nu este doar un actor talentat, ci și un afacerist pe măsură! Ce afaceri are artistul?

Mugur Mihăescu nu este doar un actor talentat, ci și un afacerist pe măsură! Ce afaceri are artistul? Câți bani a câștigat din emisiunea de Revelion a TVR? Suma uriașă care i-a intrat în buzunar celebrului ”Garcea”!

Mugur Mihăescu a demonstrat că poate îmbina perfect actoria cu afacerile. Celebrul ”Garcea” deține mai multe localuri în Centrul Vechi al Capitalei, iar pandemia provocată de noul coronavirus în România i-a dat mari bătăi de cap. În urmă cu ceva timp, actorul a declarat că pierderile financiare pe care a fost obligat să le suporte din cauza virusului ucigaș sunt estimate la două milioane de euro.

Ce afaceri are Mugur Mihăescu și câți bani a câștigat din emisiunea de Revelion a TVR

Chiar și așa, Mugur Mihăescu nu a stat pe bară și a pus în practică o idee strălucită, care i-a venit chiar înainte de sărbători. Mai exact, actorul a readus-o în atenția telespectatorilor pe nimeni alta decât ”Leana Pârțag”, personajul în urma căruia a devenit consacrat în showbiz-ul românesc. Desigur că la filmări a luat parte și ”Costel Pârțag”, alias actorul Radu Pietreanu.

În noaptea de Revelion, pe TVR, românii și-au amintit cu drag de momentele în care ”Leana și Costel” făceau furori pe micile ecrane, devenind tare nostalgici. ”Emoționat” a fost și Mugur Mihăescu, care a încasat o sumă tare frumușică de pe urma Revelionului pregătit la Televiziunea Română.

Mugur Mihăescu: ”Este un program în care ne luăm la revedere de la Garcea și Leana Pârțag”
Potrivit paginademedia.ro, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu au încasat în noaptea dintre ani nu mai puțin de 11.000 de euro fiecare. De asemenea, celebrul ”Garcea” a ținut să precizeze pentru sursa citată că propunerea acestui program pentru noaptea de Revelion a venit din partea TVR.

“Propunerea a venit din partea TVR. Ne-au întrebat dacă suntem interesați să facem un program. Apar și Leana Pârțag, Costel Pârțag și Garcea, foarte puțin, dar nu este un Revelion despre Garcea și Leana Pârțag. De altfel, este un program în care ne luăm la revedere de la aceste personaje”, a declarat Mugur Mihăescu.

Încă de când a izbucnit pandemia de COVID-19 în țara noastră, Mugur Mihăescu a declarat în nenumărate rânduri că a încercat din răsputeri să-și salveze afacerile și să urmeze modelul suedez. Din păcate, nu i-a ieșit deloc și a fost luat ”la mișto” de către anumite persoane, care au avut o reacție total neașteptată față de el.

Totodată, actorul care deține trei PUB-uri în Capitală, a ”prezis” falimentul afacerilor mici, dar și că numeroși angajați din HoReCa vor rămâne pe drumuri.

”Am încercat să promovez cât am putut și cui m-a ascultat modelul suedez. Încă din martie am făcut asta, dar nu am reușit prea multe. Am primit doar reacții de genul ”S-a trezit și Leana să vorbească” sau ”Ce mai vrei. Garceo?!„, sau ceva de genul ”ce mai vreți voi, ăștia, care lungesc cu apă borșul ca să câștige o groază de bani!”, a mai spus actorul în urmă cu ceva timp.