Eveniment Featured

Narcisa și Nicolae Guță implicați într-un nou scandal! Fosta manelistului a fost extrem de dură în declarații

Așa cum era de așteptat, după ce Nicolae Guță a mărturisit în mod public faptul că a intentat proces împotriva Narcisei din cauza faptul că băiatul pe care îl au a pornit pe căi greșite, acum bruneta reacționează. Fosta manelistului a fost extrem de dură în declarații.

Un nou scandal în showbiz pare că stă să izbucnească. De data aceasta, protagoniștii principali sunt Narcisa și Nicolae Guță. Cei doi foști, care de-a lungul anilor au făcut show la televizor prin acuzele pe care și le-au adus unul altuia, acum au ajuns, din nou la cuțite.

Când toată lumea credea că lucrurile în viața lui Nicolae Guță s-au liniștit, căci s-a și retras din lumiina reflectoarelor, iată că adevărul este altul. Se pare că faptul că are atâția copii, unsprezece la număr, cu femei diferite, printre care și cu Narcisa și Beyonce de România, îi creează probleme.

Narcisa, reacție dură la adresa lui Nicolae Guță

Mai precis, Alberto, rodul iubirii sale și a Narcisei, ”s-a pierdut”, spune el. Motiv pentru care acum cântărețul a pornit pe calea legală pentru a-și salva copilul, care, susține că, este traumatizat de Narcisa.

Ei bine, după acuzele sale extrem de dure, așa cum era de așteptat, Narcisa nu a putut să tacă și a ieșit la atac în stilul caracteristic.

Bruneta s-a filmat în mașină și cu zâmbetul pe buze, dar puțin ironică și l-a cam amenințat pe Nicolae Guță pentru cele spuse.

”Te roaga sora ta să stai parcat pentru că după îți iei nana de la tramvaiul tău. Știi că nu ai voie să vorbești mult”, a spus Narcisa Guță pe rețelele de socializare, pe un ton amenințător.

Va reamintim că reacție brunetei vine după ce manelistul, în cadrul emisiunii ”Showbiz Report” a mărturisit că Alberto, copilul pe care îl are împreună cu Narisa, a apucat-o pe căi greșite care îi pun viața în pericol.

”Împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul acum este pierdut și cu școala și cu muzica. Mi-a distrus copilul. Ea e depășită de situație. Eu nu pot să-mi fac legea singur, ci pe cale legală”, aceasta fiind o parte din declarația lui Nicolae Guță făcută la Antena Stars în urmă cu câteva zile.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.