Vedete

Nepotul multimilionar al lui Gigo Becali, petrecere „în carantină” cu iubita

Vasile Geambazi şi Gabriela Pavel / Foto: Instagram

Vasile Geambazi, fostul finanțator din acte al FCSB-ului, se poate considera un bărbat norocos! Chiar dacă situația în care ne aflăm cu toții nu aduce prea multe bucurii, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali are toate motivele să zâmbească și să fie mândru de femeia de lângă el, scrie Cancan.

Fă rai din ce ai! Se pare că pe același principiu merge și Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, căci știe cum să-și clădească fericirea chiar și pe vreme de criză. Sau, în contextul actual, pe epidemie de coronavirus!

La împlinirea vârstei de 38 de ani, Vasile Geambazi nu a dat vreo petrecere de fițe, ci a stat acasă, ca toți românii care respectă regulile impuse de autorități în vremea pandemiei de coronavirus.

Geambazi a petrecut ziua de naștere în „carantină”, alături de frumoasa lui iubită. Cu toate acestea, blondina lui, Gabriela Pavel, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i organiza o super-petrecere, la domiciliu. Îmbrăcați lejer, cei doi s-au distrat de minune și, mai mult ca sigur, cel mai important pentru ei a fost faptul că au fost împreună, unul lângă altul, într-o zi atât de specială. Chiar dacă iubitul ei nu mai este la prima tinerețe, Gabriela Pavel știe ce să facă pentru a menține vie flacăra pasiunii și pentru a-l face pe Vasile Geambazi să se simtă ca un adolescent: curg declarațiile de iubire, fotografiile emoționante și dragostea e la ea acasă. Pardon, la ei acasă!

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.