Sănătate

Nu contează când te trezești, ci cum – obiceiuri sănătoase dimineața, cu Masatto

Știm cu toții care sunt avantajele trezitului la prima oră. Să fii matinal vine la pachet cu o sumedenie de beneficii. Adevărul este însă, că nu toată lumea poate ține pasul cu un astfel de lifestyle. De altfel, poate că nici nu contează atât de mult când te trezeșți, care este ora la care tu numești a fi ideală pentru trezit. Contează mai degrabă cum te trezești și cât ești de pregătit, fizic și psihic, să începi o nouă zi. Contează de asemenea și cum îți începi ziua, întrucât îți poți pune o amprentă majoră asupra întregii zile și a nivelului tău de energie.

Ai putea afla, cu surprindere, că unul din acele fotolii cu masaj fantastice pe care le găsești la Masatto îți pot face orice dimineață mai plăcută. Iată cum și de ce.

Te trezești mai energizat

Ai tendința să amâni de cât mai multe ori alarma dimineții. Specialiștii spun că acest obicei face mai mult rău decât bine. Ceea ce tu crezi că este încă un pic de somn, de fapt îți amăgește somnul, înseamnă un circuit de ațipire-trezire care îți bulversează organismul. Numește-o un scurt circuit al somnului sănătos, REM. Concluzia? Te trezești în final mai obosit ca oricând.

Este greu să sări din pat plin de energie, însă fotoliile de masaj de la Masatto includ programe speciale de masare pentru prima oră a dimineții. Un morning buzz este ceea ce ai nevoie uneori. Te vei așeza în fotoliu și vei lasă puterea tehnologiei din spatele fotoliului să își facă treaba. Oh, și știe ce face, căci te revigorează și energizează. Fără să depui efort, te va stimula ca și când ai petrecut minute bune făcând sport dimineața.

Lumina naturală este și ea importantă

Specialiștii spun și ceea ce învățăm de mici copii este că o zi începe cu deschisul geamului, să inspirăm aer curat, să aerisim foarte bine camera și să ne bucurăm de lumina naturală. În plină iarnă pare poate cel mai greu să ții pasul cu un astfel de ritm, de vreme ce frigul nu îți este pe plac.

Descoperă Dominus spre exemplu, unul din fotoliile minune by Masatto. În timp ce masează, viguros și complex, Dominus emană și ioni negativi. Asta înseamnă performanță complexă, de a oferi un mediu sănătos utilizatorului, de a fi mai mult decât un dispozitiv de masare.

Rezervă-ți timp pentru stretching!

Dacă nu ai de regulă în obiceiul zilnic să faci stretching cel mai probabil îți va fi greu să începi să faci asta. Dar nu știi ce ratezi! Asta pentru că stretchingul are și el beneficiile sale. Te ajută să își îmbunătățești circulația sanguină, să crești mobilitatea, să fii mai echilibrat și mai puțin stresat.

În câteva minute de stretching te simți cu siguranță mai bine. Din nou, fotoliile Masatto sunt ideale în acest sens. Vei descoperi programe de stretching, full body. Thai spre exemplu este un model edificator pentru masajele shiatsu, pe care le poate executa cu precizie și la diverse trepte de intensitate – selectează programul deep sau light stretch.

Adaugă puțină muzică pe fundal și ziua ta e mai bună deja!

Când te trezești pe ritm de muzică sau primele tale ore le petreci având grijă de mood-ul tău, cu  muzică în surdină, nu are cum să nu fie o zi bună, cu un start pe măsură. Studiile arată că a asculta muzica preferată înseamnă nu doar o plăcere, ci și o serie de avantaje pentru sănătate. Scazi nivelul de stres, crești nivelul stării de bine!

Iar fotoliile Masatto includ și un performant sistem audio, stereo controlat prin Bluetooth. În timp ce te bucuri de momente de relaxare, asculți muzica care îți place. Unele fotolii de masaj de la Masatto au și suport pentru smartphone, pe braț, cu sistem de încărcare wireless, dacă ne referim la Divina spre exemplu.

Testează gratuit! Astfel de fotolii îți promit să îți facă ziua mai bună încă de la prima oră. Nu aroma de cafea te va trezi mai bine, ci gândul că poți avea parte de răsfăț total pentru corpul tău. Testează gratuit orice fotoliu! Poți face asta în casa Masatto sau la tine acasă. Masatto livrează la ușa ta și timp de 30 de zile te vei bucura de testare fără plată!

Contact:

contact@masatto.ro

București

Strada Erou Iancu Nicolae, număr 97

Strada Costin Nenițescu, număr 14

+40 735 518 967