Actual

O femeie de 27 de ani, cea mai tânără victimă a coronavirusului din România. Total: 40 de morţi

40 de români au murit din cauza coronavirusului. 1.760 de persoane au fost infectate cu Covid-19. Duminică a fost înregistrată cea mai mare creştere a numărului de cazuri noi în 24 de ore în România.

NUMĂRUL TOTAL AL MORŢILOR SE RIDICĂ LA 40

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunţat încă două decese cauzate de coronavirus. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 71 de ani din Suceava, care suferea de o tumoră neuroendocrină, hipertensiune arterială şi suferise şi un anevrism şi despre o tânără în vârstă de 27 de ani din Botoşani care suferea de diabet. Aceasta din urmă este cea mai tânără persoană care a decedat în România până acum din cauza Covid-19, relatează Mediafax.

308 PERSOANE INFECTATE CU NOUL CORONAVIRUS ÎN ŢARĂ, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE. BILANŢUL CAZURILOR A AJUNS LA 1760

Până duminică, 29 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.760 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.760 de persoane confirmate pozitiv, 169 au fost declarate vindecate şi externate (55 la Timişoara, 79 la Bucureşti, 17 la Iaşi, 7 la Craiova, 9 la Constanţa şi 2 la Cluj).

Totodată, până acum 38 de persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Craiova, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timişoara, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa şi Ialomiţa, au decedat.

De la intrarea în vigoare a Ordonanţei Militare nr. 2 şi până în prezent, au fost plasate în carantină instituţionalizată 803 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 27 persoane aflate în carantină au părăsit locaţia în care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.