Actual Eveniment

Oana Roman a slăbit 20 de kilograme, în decursul unui an! Nu, nu a ținut nicio dietă drastică, ci a urmat un regim echilibrat

Oana Roman a slăbit 20 de kilograme, în decursul unui an! Nu, nu a ținut nicio dietă drastică, ci a urmat un regim echilibrat pe care l-a “combinat” cu proceduri de remodelare corporală.

Silueta Oanei Roman a fost un subiect de discuție intens cel puțin pe paginile ei de socializare unde fanii i-au scris mesaje în care au spus că nu cred că pozele postate de ea sunt reale, ba din contra, sunt extrem de prelucrate cu ajutorul aplicațiilor și că ea nu este chiar atât de slabă precum apare în imagini.

Sătula probabil să răspundă zecilor de comentarii, Oana Roman a făcut o postare în care le-a spus cum a reușit să topească 20 de kilograme. Ea mărturisea că a făcut 3 proceduri renumite de remodelare corporală, a ținut dieta Intermitent Fasting și a băut multe ceaiuri de slăbit. În decursul unui an a reușit să slăbească 20 de kilograme și să scape de nici mai mult, nici mai puțin de 14 cm în talie și șolduri.

Oana Roman, operație estetică la abdomen?

Deși în imaginile recente se poate vedea cu ochiul liber că vedeta chiar a slăbit spectaculos, unii cârcotași însă spun că tot mai are ceva burtă, asta după ce, în urmă cu câteva săptămâni îi scriau că mai are și fălcuțe și gușă. Oana le-a arătat însă, în live, că nici vorbă de vreo bărbie dublă sau obraji pufoși. Ceva burtică însă mai are, și asta pentru că Oana nu a reușit să facă proceduri de remodelare corporală și în zona abdomenului din cauza problemelor de sănătate cu care s-a pricopsit la scurt timp după nașterea fetiței, Iza.

“Oana nu poate face orice procedură în zona abdomenului pentru că are o plasă pe care medicii i-au pus-o la scurt timp după nașterea Izei, când a avut mari probleme de sănătate, a fost la un pas de nenorocire după ce făcuse o infecție puternică care se putea transforma în septicemie. Zona este sensibilă și nu poate face orice proceduri pentru că ar putea da peste alte probleme, nu-și poate pune sănătatea în pericol. Însă s-a interesat și ar putea face o operație estetică, abdominoplastie se numește și ar mai scăpa și de surplusul de grăsime de la burtă”, susțin surse din anturajul vedetei.

Oana Roman, la un pas de moarte

Oana Roman a avut mari probleme după nașterea fetiței, venită pe lume prin cezariană în februarie 2014. La câteva zile după intervenție, tăietura a început să sângereze și nu dădea semne de vindecare. Ea a mers din nou la spital unde medicii au constatat că are o infecție puternică, astfel că a fost operată din nou, infecția afectând muşchiul peretelui abdominal şi intestinul gros. Cea de-a treia operație însă a durat mai multe ore, asta pentru că medicii au fost nevoiți să-i taie o bucată din muşchiul abdominal, iar în locul acestuia i-au montat o plasă, reușind să-i salveze intestinul gros, după cum s-a scris în presă în urmă cu câțiva ani.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.