Uncategorized

Olguta Berbec este în culmea fericirii! Iată cum arată cântăreața în ultimul trimestru de sarcină

Olguța Berbec este în culmea fericirii! Pe frumoasa interpretă de muzică populară o mai desparte puțin timp până ce-și va putea ține bebelușul în brațe, fiind însărcinată pentru a doua oară. Celebra artistă și-a emoționat fanii peste măsură, împărtășindu-le de curând mai multe imagini cu burtica de gravidă! Iată cum arată cântăreața în ultimul trimestru de sarcină!

Olguța Berbec este una dintre cele îndrăgite interpreteze de muzică populară din România. Solista născută în partea de Nord a Olteniei, mai exact, în Mehedinți, se bucură astfel de un succes colosal pe plan profesional, având fani atât în țara noastră, cât și peste hotare.

Iar dacă atunci când vine vorba despre carieră lucrurile merg ca pe roate, trebuie să știți că situația stă la fel de roz în cazul artistei și din punct de vedere sentimental. Olguța Berbec trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Remus Novac, împreună fiind părinții unei fetițe superbe, pe nume Cezara. Ba mai mult, o altă dovadă a iubirii necondiționate a celor doi este faptul că așteaptă un al doilea copil, vedeta fiind însărcinată din nou.

La scurt timp după ce Olguța Berbec le-a dezvăluit fanilor minunata veste printr-o imagine de senzație cu burtica de gravidă, prietena Vlăduței Lupău a oferit și primele declarații la scurt timp. Astfel, solista de muzică populară a anunțat rapid și sexul bebelușului, spunând că urmează să aibă o fetiță.

Tot la acea vreme Olguța Berbec mărturisea în acest sens că se aștepta și și-a dorit să aibă un băiețel, iar partenerul ei de viață, Remus Novac, a vrut tot o fetiță. Chiar dacă micuța Cezara a fost puțin speriată la aflarea veștii, acum copila își așteaptă cu nerăbdare surioara.

„A trecut perioada grea. Am cinci luni deja și o să avem tot o fetiță. Se va naște la finele lui ianuarie. Eu ma așteptam la un băiețel. Mi-am dorit. Iar soțul și fetița au vrut fetiță. Fetița a fost puțin speriată de veste, dar acum este bucuroasă de veste. O să fie două surori, se vor avea una pe cealaltă! Mi-a fost foarte rău, dar acum îmi este bine. Chiar mă bucur de perioada asta.”, spunea Olguța Berbec, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Olguța Berbec le-a împărtășit fanilor imagini cu burtica de gravidă

Timpul a trecut rapid, iar burtica de gravidă a Olguței Berbec a crescut vizibil. Astfel, acum, celebra solistă se află în ultimul trimestru de sarcină, ceea ce înseamnă că nu mai este mult și își va aduce pe lume și cea de-a doua fetiță.

Cântăreața se află în ultimul trimestru de sarcină
În urmă cu câteva ore, artista le-a dezvăluit fanilor cum arată burtica ei de gravidă în prezent, împărtășindu-le mai multe imagini pe contul ei de Instagram.

„9 luni. Poza 1: Tati. Poza 2: Cezara.📸”, a scris Olguța Berbec în dreptul fotografiilor de pe rețeaua de socializare.

Soția lui Remus Novac urmează să nască o fetiță

La vederea imaginilor de colecție, reacția fanilor nu a întârziat să apară! Astfel, internauții au asalat-o pe Olguța Berbec cu mii de like-uri și comentarii, urându-i „naștere ușoară”.

„Te pup și naștere ușoară! ❤️❤️ / Felicitări! Să vină într-un ceas bun! / Minunată 😍 graviduța!😘😇 / Naștere ușoară să vă ajute Dumnezeu 🙏🙏🙏 / Minunată în ambele fotografii💕 / O graviduță superbă!🤗 / Sarcină ușoară, frumoasă mămică👄💋 Multă sănătate întregii familii💎😍”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor.