Frumuseţe

Păr cu un aspect natural și plin de vitalitate cu ajutorul Dr. Felix Hair Implant

Oricine își dorește o podoabă capilară frumoasă, radiantă, sănătoasă și deasă, însă nu toată lumea are acest noroc. Mulți factori pot influența căderea părului, fapt ce îi face pe mulți oameni să ajungă să își piardă treptat stima de sine și încrederea. Dr. Felix Hair Implant este clinica ideală pentru cei ce își doresc implant de păr cu aspect cât mai natural.

 Implantul de păr – iată ce trebuie să știi despre acest procedeu

În primul rând, rezultatele, testimonialele oamenilor și a celebrităților care au apelat la această intervenție, vorbesc de la sine. Tehnica Q-FUE manuală avansată, este cea utilizată de medicii specialiști în aceasta intervenție. Pacienții au în prima fază parte de consultația necesară, marcarea zonelor donatoare și primitoare, iar implantarea grefelor de păr este minim invazivă. Deși multe persoane au anumite rețineri când vine vorba de implant de par, bazându-se pe concepții existente cum că acesta va arăta fals, ca și cum nu ar face parte din scalpul persoanei, ca o perucă, nimic nu este mai neadevărat. Restaurarea părului este cât se poate de naturală și este o soluție permanentă.

Mulți factori pot fi la baza căderii părului, până la chelie, ceea ce atât în rândul bărbaților cât și al femeilor, devine o adevărată problemă. Imaginea de sine devine mai îmbunătățită, iar relaționarea și funcționalitatea oamenilor în contexte sociale revine la normal odată făcută această intervenție. Mulți se rușinează de această afecțiune, chiar dacă e ceva ce nu pot controla. De la factori externi, precum produse de cosmetică nocive și factori de mediu, la alimentație, la stare psihică și stres și cele incontrolabile ca vârsta, materialul genetic și bolile autoimune ca alopecia, cu toate se confruntă o mare majoritate din populație.

Implantul de păr schimbă vieți

Această intervenție este pe cât de naturală pe atât de sigură. Clinica Dr. Felix Hair Implant, este bine cunoscută și apreciată nu numai în țara noastră dar și pe meleaguri internaționale. Prin acest procedeu, propriul păr recoltat este transplantat, iar în câteva luni, podoaba capilară crește în mod normal. Părul obținut în urma transplantului este ușor de întreținut și nu este necesară vreo îngrijire specifică, fiecare fiind o adevărată opera de artă.

Recuperarea este imediată, fără cicatrici, dureri sau sângerări. Medicii clinicii folosesc tehnici, instrumente originale patentate și au protocoale complexe atât preoperator cât și postoperator, conferind pacienților părul mult visat, densitatea maximă posibilă și în mod sigur la pachet vine redarea zâmbetului pe buze.

Rezultatele sunt mereu uimitoare iar minuțiozitatea cu care lucrează doctorii este la un nivel ridicat. Recoltarea se face manual, pentru ca fiecărui fir de păr să i se acorde atenția necesară, fără dureri, sub efectul anesteziei, urmând apoi implantarea acestora în zonele depletate. Diferența ce o face implantul de păr față de alte proceduri este că firele pot fi transplantate în orice unghi dorit, părul natural crescând la un anumit unghi între 10 și 45 de grade. Tehnica Q-FUE este așadar singura tehnica avansată de a redobândi o podoaba capilară cu un aspect complet natural.

Pentru a contacta clinica sună la 0720254368.