Eveniment Featured

Pare desprinsă dintr-un film horror, dar cei care au studiat catrenele lui Nostradamus susţin că acesta a anunţat pentru 2021 o adevărată apocalisă

Michel de Nostredame, cunoscut ca Nostradamus, s-a născut în anul 1503, în Franţa. Fost atrolog şi fizician, acesta a devenit celebru pentru profeţiile sale.

Iată care sunt profeţiile acestuia pentru anul 2021, potrivit Marca.com.

1. Apocalipsa zombi
Pare desprinsă dintr-un film horror, dar cei care au studiat catrenele lui Nostradamus susţin că acesta a anunţat pentru 2021 o adevărată apocalisă zombi. Totul ar urma să pornească în Rusia, care ar fi creeat o armă biologică. Aceasta ar produce un virus care i-ar lăsat între viaţă şi moarte pe cei care iau contact cu el

2. Foamete biblică
Nostradamus ar fi prezis pentru 2021 şi o foamete de proporţii. De altfel, nu este pentru prima dată când se vorbeşte despre aşa ceva. Pandemia de coronavirus a zguduit economia mondială şi experţii susţin că trebuie să ne aşteptăm la o foamete de mari proporţii.

3. O furtună solară
Tot în 2021 ar urma să aibă loc şi o furtună solară, cu grave consecinţe pentru Pământ: ”Vom vedea cum apa creşte şi pământul cade sub ea”, este unul dintre versurile care anunţă dezastrul. Profeţiile lui Nostradamus susţin că oamenii vor emigra astfel înspre zonele sigur şi va începe o uriaşă luptă pentru puţinele resurse care vor rămâne. Cei de la Marca, citați de Telekomsport.ro, susţin însă că acest catren s-ar putea referi, de fapt, la efectele încălzirii globale.

4. Pământul va fi lovit de un asteroid
Impactul Pământului cu un corb venit din spaţiu ar fi dus la dispariţia dinozaurilor, susţin cercetătorii. Nostradamus susţine că, în 2021, Pământul ar urma să fie lovit din nou de un asteroid. De altfel, NASA a avertizat că există acest risc. Marea ameninţare vine de la asteroidul 2009 KF1, care se află la o distanţă destul de mică de pământ. Experţii de la NASA susţin că, pe 6 mai 2021, acest asteroid ar urma să treacă cel mai aproape de Pământ şi nu exclud ca forţa gravitaţională să-l atragă pe Terra.

5. Un cutremur devastator
Tot pentru anul 2021, Nostradamus ar fi prezis un cutremur devastator. Acesta ar urma să aibă loc în California, pe 25 noiembrie 2021. De altfel, California este zguduită frecvent de cutremure cauzate de activitatea Pământului pe celebra falie San Andreas, unde se întâlnesc două mari plăci tectonice.

6. Soldaţi cu cipuri implantate în creier
O altă previziune a lui Nostradamus pe 2021 dă apă la moară celor care cred în teoriile conspiraţiei. Potrivit profeţiilor, soldaţii vor beneficia din plin de inteligenţa artificială şi în creierul lor vor fi implantate cipuri, pentru a-i transforma în super războinici, capabili să beneficieze de abilităţi incredibile. Aceşti super soldaţi vor fi aparent necesari pentru a salva rasa umană de la dispariţie.

Cine a fost Nostradamus
Nostradamus (14 decembrie, 1503 – 2 iulie, 1566), pe numele sau real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist si farmacist francez. Celebritatea sa se datoreaza lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a aparut în 1555.

De la publicarea sa, a devenit foarte populara în toata lumea, creându-se în jurul său un cult. Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene.

Nostradamus a devenit tot mai cunoscut în ultimele două secole, când fanii săi au regăsit în celebrele sale catrene previziuni despre Revoluţia Franceză, ascensiunea lui Adolf Hitler, cele două războaie mondiale, dar şi atacurile nucleare de la Hiroshima şi Nagasaki.