Actual Featured

Persoanele apropiate acesteia au declarat că soția lui Nicolae Ceaușescu avea câteva obiceiuri neobisnuite

Elena Ceaușescu nu purta niciodată lenjerie intimă. Încă de la moartea soților Ceaușescu au existat diverse contradictorii legate de stilul lor de viață, în special despre comportamentul Elenei Ceaușescu. Persoanele apropiate acesteia au declarat că soția lui Nicolae Ceaușescu avea câteva obiceiuri neobisnuite.

De ce nu purta Elena Ceaușescu niciodată lenjerie intimă. Porecla pe care a căpătat-o

Cu toate că au trecut peste 30 de ani la moartea soților Ceaușescu, subectele referitoate la foștii dictatori sunt intens dezbătute și în ziua de azi. Se spune că Elena Ceaușescu a fost o femeie extrem de dificilă, căruia îi plăcea ca toate lucrurile să iasă ca la carte. Dar informații șocante despre viața acesteia au ieșit la iveală, după ce apropiații cuplului au dezvăluit lucruri intime despre cei doi.

Cartea scrisă de Ion Mihai Pacepa ‘Orizonturi roșii’, a scos la iveală obiceiurile mai puțin obișnuite ale Elenei Ceaușescu. De-a lungul anilor, Elena Ceaușescu a ținut mai multe secrete. Pe vremea când era tânără, aceasta ar fi avut un apetit sexual crescut, motiv pentru care s-a zvonit că aceasta ar fi avut o aventură cu fratele lui Nicolae Ceaușescu. Putem spune că cel mai rușinos lucru din trecutul Elenei Ceaușescu era porecla pe care o avea. ‘Păsărica’ era strigată aceasta, deoarece nu purta lenjerie intimă, deși cel mai des purta rochii sau fuste.

Elena Ceaușescu avea multe secrete

După ce s-a căsătorit cu Nicolae Ceaușescu, lucrurile s-au schimbat, dar aceasta și-ar fi păstrat unele obiceiuri. Când voia să se relaxeze, Elena se uita la filme pentru adulți. Totodată, soția dictatorului, era obsedată de modul în care făceau dragoste soțiile nomenclaturiștilor, astfel, că își punea agenții să planteze microfiane în camerele lor, iar apoi asculta casetele aduse de securiști. “Pe la mijlocul anilor ’70, Elena a vrut sa stie> «cum face Violeta dragoste». Cateva zile mai tarziu, cand i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai satura ascultand inregistrarea. “Curva dracului”, a spus Elena respirand din greu. Ascult-o, draga, cum suiera din varful limbii si cum incepe-apoi sa urle ca hiena, de-ti sparge timpanele. Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. In aprilie, Elena a cerut sa i se instaleze echipament de ascultare in «camera din spate», iar dupa aceea a inceput sa pastreze casetele cu Violeta. Si altele” sunt dezvăluiri așternute în paginile cărții “Orizonturi rosii”.

Elena Ceaușescu a avut destinul de a se naște în județul Dâmbovița și să moară între Petrești. Acolo a fost executată împreună cu soțul său în ziua de Crăciun a anului 1989. Puțini știu că la un moment dat, Elena Ceaușescu a fost declarată cea mai puternică femeie de pe planetă, după Margaret Thatcher. Numele acesteia în buletin era Lenuța Petrescu, fiind cunoscută în satul nataul drept „Lenuța lu’ Briceag”. Aceasta a venit în București la vârsta de 17 ani, fiind angajată ca muncitoare necalificată într-un laborator de pastile, după care s-a angajat ca cusătoreasă începătoare.

Căsătoria a avut loc în ziua în care Regele Mihai a fost alungat din România. Nicolae și Elena au spus Da în fața ofițerului stării civile, aceasta fiind însărcinată în 7 luni. Nicolae și Elena Ceaușescu s-au cunoscut în 1939, la o serbare a muncitorilor din industria pielăriei și a încălțămintei.

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.