Actual

Plouă cu vești bune pentru premierul Boris Johnson. Aflați ce i s-a întâmplat, după ce s-a vindecat de COVID!

Boris Johnson a devenit tată pentru a șasea oară, la 55 de ani

Premierul britanic a trecut în ultimele luni printr-o perioadă destul de tulbure. Nu numai că Marea Britanie figurează în topul țărilor cel mai grav afectate de noul coronavirus, dar chiar și el s-a numărat printre miile de persoane depistate pozitiv cu COVID-19! Totuși, soarta i-a surâs, iar Boris Johnson s-a vindecat, mai ales că, potrivit medicilor, a suferit de o formă moderată a bolii. La scurt timp după asta, a primit o nouă veste bună: logodnica sa, Carrie Symonds, în vârstă de 32 de ani, l-a făcut din nou tătic! Tânăra a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, la un spital din Londra.

Tabloidele din Marea Britanie au scris că logodnica lui Boris Johnson ar fi născut prematur și că ar fi avut și ea simptome ale infectării cu noul coronavirus, dar nu a vrut să-și facă testul. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine, nu?

Dincolo de calitățile lui profesionale, mai mult, sau mai puțin contestate, Boris Johnson a fost și este un mare „iubăreț”. Premierul britanic a fost căsătorit de două ori. El mai are patru copii cu cea de-a doua soție și încă unul rezultat dintr-o relație anterioară celei cu Carrie Symonds.

loading...
----------------------
Loading...