Sănătate

Povești de succes: cele 5 trucuri la care a apelat o tânără de 26 de ani, ca să slăbească 140 de kilograme!

Lexy Reed este o tânără care trăiește în Indiana, Statele Unite ale Americii. S-ar putea spune că este o fată ca oricare alta, însă lucrurile nu stau deloc așa. În ianuarie 2016 ajunsese să cântărească peste 200 de kilograme. Abia atunci, când deja se mișca foarte greu și gâfâia la fiecare pas, Lexy a realizat că, dacă va continua să ducă același stil de viață, este foarte probabil să nu mai apuce vârsta de 30 de ani. Și atunci a luat hotărârea să facă o schimbare. Până în prezent, tânăra a slăbit 140 de kilograme, apelând la 5 reguli simple:

  1. Nu a ținut nicio dietă strictă.  În schimb, și-a calculat atent caloriile, a redus semnificativ cantitatea de carbohidrați consumată zilnic și a mâncat mai multe proteine și legume.
  2. Răbdarea este extrem de importantă. Lexy a realizat că nu va reuși să slăbească peste noapte, așa că nu s-a descurajat nici măcar în momentele în care părea că nu mai face niciun progres.
  3. S-a înconjurat de oameni care au susținut-o permanent. Lexy Reed a făcut publică pe rețelele de socializare călătoria sa spre un corp suplu și sănătos. Inspirați probabil de exemplul ei, sute de mii de oameni din întreaga lume au început să-i urmărească postările și să-i transmită mesaje de încurajare, iar acest lucru i-a dat putere să meargă mereu înainte.
  4. Fiecare zi este un nou început. Lexy Reed și-a păstrat concentrarea și a abordat fiecare nouă zi ca pe prima, când a decis să își schimbe obiceiurile de viață. “Nu trebuie să cheltuiți o avere ca să vă atingeți scopul și nici să vă petreceți viața la sală”, spune tânăra. “Este de ajuns să vă schimbați obiceiurile alimentare  și să începeți să vă mișcați mai mult, fie că mergeți pe jos, fie că practicați un sport la voi acasă.”
  5. Și-a schimbat perspectiva asupra mâncării. Lexy spune că până la 26 de ani, mâncarea era cea care o făcea fericită, însă acum s-a ambiționat să își găsească satisfacții în alte lucruri, cum ar fi sportul.

V-ar putea interesa și:

Secretele slăbirii pe glob. Cum se mențin în formă unele popoare

5 posibile motive pentru care mănânci prea mult

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.