Actual Featured

Premierul interimar Nicolae Ciuca face apel la toti romanii! Reducerea la minim a deplasărilor

Premierul interimar Nicolae Ciuca face apel la toti romanii. Seful Executivului recomanda reducerea la minim a deplasarilor in perioada urmatoare.

Nicolae Ciuca, mesaj pentru populatie

„As face o recomandare in calitate de cetatean. La randul meu, sunt si fiu si parinte si bunic si fiecare dintre noi traim emotia aceasta, a sarbatorilor de iarna, poate este perioada cea mai incarcata emotional, cand ne dorim sa calatorim, sa ne vedem parintii, sa ne vedem copiii, sa ne vedem nepotii, sa ne vedem rudele, in general; tinand cont de situatia in care ne gasim, as recomanda sa facem in asa fel incat sa limitam deplasarile, sa limitam expunerea la riscul raspandirii acestui virus si, cu certitudine, vor fi zile si ani de aici inainte in care sa putem sa ne bucuram de tot ceea ce inseamna spiritul acestor sarbatori. Asta este modul in care eu, ca cetatean, voi proceda in aceasta perioada”, a declarat Nicolae Ciuca.

Premierul interimar a mentionat ca in luna decembrie nu se vor impune noi masuri de restrictie.

„Nu in aceasta luna, nu in aceasta perioada, nu in perioada sarbatorilor de iarna. Acum, din datele pe care le avem, nu vedem o crestere spectaculoasa, ca sa impunem aceste… ca sa impuna o astfel de decizie. (…) Putem sa constatam o scadere in fiecare zi a numarului de persoane pozitive, ceea ce ne determina ca in perioada imediat urmatoare sa nu luam masuri, ceea ce s-a si concretizat in Hotararea de guvern adoptata vineri, astfel incat sa ramanem in paleta de masuri stabilita prin hotararea anterioara”, a mai spus Nicolae Ciuca.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.