Eveniment Fitness

Primul studio de personal training din România, deschis la Cluj

Primul studio de personal training din România a fost deschis la Cluj-Napoca, de către Emilia Cotul – o tânără cu experienţă de peste 15 ani în lumea sportului. Antrenorii personali oferă clienţilor consultanţă psihologică, antrenamente, cât şi sfaturi de nutriţie şi plan alimentar.

„Acesta nu este doar un simplu loc în care poţi slăbi, aici poţi începe o nouă viaţă. “For a new you “– sloganul promovat de Personal Trainer by Emilia este o sinteză a beneficiilor brandului. Un brand actual, profesionist și dinamic, aidoma celei care îl însuflețește zi de zi, cu pasiune și ambiție. Brandul are și o componentă feminină puternică, transpusă și în cromatica fresh, cu nuanțe de magenta și blue navy. Personal Trainer by Emilia înseamnă asumarea unui program de viață sănătos. Gândit atent, este un brand care oferă din toată inima soluții tuturor celor care doresc să se simtă și să arate mai bine. De la alimentație, plan de exerciții, motivație, încredere – toate contribuie la succesul unui program de personal training”, spune tânăra antreprenoare.

La inaugurarea studio-ului, de sâmbătă, au participat echipa de antrenori de la Personal Training Studio by Emilia, prietenii şi colaboratorii Emiliei.

Studio-ul se află pe strada Marin Preda, nr.2-8 în cartierul Bună Ziua.

 

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.