Featured Vedete

„Războiul” dintre Tavi Colen și Alin Oprea nu pare să se termine prea curând: „Nu pot să îl iert pentru ceva niciodată”

„Războiul” dintre Tavi Colen și Alin Oprea nu pare să se termine prea curând. Invitat la Xtra Night Show, cel dintâi a declarat că între ei doi nu mai poate exista nicio cale de împăcare, acuzându-l pe cel din urmă că l-ar fi dezamăgit profund și că i-ar fi luat tot ce avea mai de preț!

Tavi Colen continuă seria dezvăluirilor în ceea ce privește fosta lui relație de prietenie cu Alin Oprea. După ce a infirmat fermn zvonurile conform cărora ar putea exista o reuniune a trupei „Talisman”, formație ce i-a condus pe culmile succesului, acesta îi aduce reproșuri neștiute colegului său de breaslă!

Ce replici tăioase i-a transmis Tavi Colen lui Alin Oprea

Aseară, Tavi Colen a fost invitat la Xtra Night Show. Cu această ocazie, celebrul artist a mărturisit că deși nu mai vrea să fie prieten cu Alin Oprea, la urechile sale au ajuns mai multe informații despre el, potrivit cărora acesta nu ar trece printr-o situație tocmai roz și că s-a mutat la Turda.

„Mi s-a spus și mie că nu este într-o pasă tocmai bună, în ce privește viața particulară. Am înțeles că s-a mutat la Turda și că e o dispută pe niște case. După 12 ani este greu să întâlnești 2 oameni… poate așa, când oi ieși la pensie. Poate că vom sta de vorbă să îi explic… eu am impresia că el trăiește într-o bulă, într-o poveste. El tot întreabă de ce am plecat”, a spus Tavi Colen la Xtra Night Show.

În continuare, Tavi Colen a vorbit și despre fosta soție a lui Alin Oprea. Cântărețul a spus despre Larisa că nu i-a fost niciodată de plac și nici nu o să-i fie. Conform spuselor lui, în ziua în care a cunoscut-o, ar fi dat-o afară din casă.

„Eu am o vorbă la subiectul ăsta: eu nu am cântat decât cu Alin Oprea. Restul nu mă interesează. Niciodată nu mi-a plăcut femeia aia și niciodată nu îmi va plăcea genul ăla de femeie. A început lumea să mă acuze că se zvonește nu știu ce. Ba chiar în prima zi când am cunoscut-o am dat-o afară din casă. (…) Eu închiriasem o casă cu Alin”, a continuat el.

Cântărețul nu vrea să se mai împace cu el sub nicio formă
Iar dezvăluirile lui Tavi Colen nu s-au oprit aici! Celebrul cântăreț a mai mărturisit că Alin Oprea nu ar fi reușit niciodată să țină pasul cu el și să-l urmeze în atingerea unui obiectiv. Conform spuselor sale, celebrul cântăreț nu regretă faptul că el și fostul lui coleg de trupă nu mai sunt acum prieteni.

„Motivul este că nu ținea pasul cu mine niciodată. Eu propuneam să atingem un țel și nu reușeam niciodată. Prietenii apropiați știu despre ce este vorba. Eu am hotărât că după 12 ani nu mai este important. La momentul ăla am crezut că este bine dacă plec. A fost foarte greu pentru că am căzut de pe un piedestal. Nu regret decizia. Am fost conștient”, a adăugat artistul.

În ceea ce privește motivul pentru care Tavi Colen nu l-ar putea niciodată ierta pe Alin Oprea, artistul a mărturisit că a fost foarte dezamăgit de el, acuzându-l pe fostul lui coleg de formație că i-ar fi luat tot, mai exact: palmaresul și numele formației, atunci când trupa „Talisman” făcea furori în întreaga țară și se lăuda cu mii de fani peste tot în România.

„Nu pot să îl iert pentru ceva niciodată. Într-o dimineață mi-a luat tot. Palmares, viață, numele formației, iar eu am căzut ca un avion fără elice. El a fost mai deștept. S-a dus cu 5 ani înainte și și-a luat numele la OSIM. La ora aia „Talisman” este over the top. Eram singura formație care umplea stadioanele cu bilete”, a mai transmis Tavi Colen.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.