Food&Drinks

Rețeta de vineri – ton la tigaie cu piper și frunze de rucola

Rețeta de astăzi este gustoasă, ușor de preparat și, mai ales, sănătoasă. Poate fi consumată fără probleme și de persoanele care își doresc să slăbească.

Ingrediente:

ulei de măsline

1 bucată de ton de aproximativ 120-150 g (se poate cumpăra proaspăt de la raionul de pește din hipermarketuri)

piper proaspăt măcinat

2 căni pline cu rucola

puțin sos de soia (dacă se poate, nu foarte sărat)

oțet balsamic

sare

Mod de preparare:

Se unge o tigaie cu puțin ulei de măsline. Se asezonează tonul cu puțină sare și piper, apoi se prăjește câte 30  de secunde, sau până când este bine pătruns,  pe fiecare parte. Scoateți-l apoi din tigaie și tăiați-l fâșii groase de aproximativ 1 cm. Aranjați pe o farfurie plată și mare frunzele de rucola și stropiți-le cu sosul de soia și oțetul balsamic, după care așezați peste ele bucățile de ton.  Atenție, ingredientele sunt pentru o singură porție!

 

V-ar putea interesa și:

 

Rețeta de vineri – musaca de post cu legume

Postim gustos şi sănătos. Reţete rapide şi ieftine

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.