Food&Drinks

Rețeta zilei – ciuperci în sos cremos de muștar

Aeastă rețetă delicioasă poate fi servită și ca atare, cu pâine, orez, sau paste, dar și ca garnitură lângă o friptură.

Ingrediente:
400 g ciuperci brune
3 căței de usturoi
200 ml vin alb
3 lingurițe de muștar Dijon (cu semințe)
100 ml smântână pentru gătit
sare
piper alb
Mod de preparare:
Ciupercile brune se șterg cu un șervet umed și se taie in felii. Se călesc apoi într-o tigaie, cu o lingură de ulei de măsline. Condimentați cu sare, moment în care ele vor începe să lase apă. Trebuie să lăsați să scadă, apoi adăugați vinul, puțin câte puțin. Puneți după aceea și smântâna pentru gătit, muștarul și cățeii de usturoi pisați foarte bine.  Sosul mai trebuie lăsat pe foc 2-3 minute, după care se consumă cald.
V-ar putea interesa și:

Alimente care ard grăsimea în timp ce dormi

Loading...