Sănătate

Sanatate si vedere la maxim

Familia de lentile Johnson&Johnson: o gamă de accesorii dedicată sănătăţii ochilor tăi, alegerea excelentă cu ocazia Cyber Monday!

Cyber Monday, prima zi de luni de dupa weekend-ul tumultos dedicat reducerilor de sezon de Black Friday, este cunoscuta, in lumea marketing-ului, drept ziua exploziei preturi. Denumita si “Crazy Day”, aceasta ofera milioanelor de amatori de reduceri din Romania o oportunitate urisa de a achizitiona un lucru sau un obiect nou.

Si pentru ca tot ne aflam in pragul sarbatorilor, reducerile se tin lant si in domeniul medical. Asa, daca vrei sa profiti la maxim de sezonul reducerilor, se cade ca incerci o noua pereche de lentile Johnson&Johson. Lentilele Acuvue sunt printre cele mai populare categorii de accesorii oftalmologice din aceasta gama.

Sănătate şi vedere la maxim

Sanatatea ochilor a devenit, in ultima perioada, un subiect tabu. Mai ales prin prisma faptul ca, pana in anul 2030, se preconizeza ca mai mult de jumatate din populatia Globului va suferi de probleme de vedere inca de la cele mai fregede varste.

De aceea, indiferent de sezon, un control oftamologic de rutina poate fi un bun indicator cu privire la sanatatea ochilor si iti poate oferi informatii pretioase referitoare la functia vizuala. Nu de alta, dar petreci minim 8-9 ore pe zi in fata calculatorului si alte 1-2 ore atunci cand ajungi acasa. Sa nu mai vorbim de faptul ca nu ratezi ocazia sa urmaresti stirile sau emisiunile TV preferate!

Iata asadar, ca formula avansata prevazuta in noile lentile Johson&Johson ofera o perspectiva mai larga asupra filosofiei de a crea accesorii oftalmologuce cat mai performante si, de ce nu, solutii viabile in ceea ce priveste o mai buna sanatate a ochilor si o functie vizuala pe care sa o exploatezi la maxim.

Lentile de contact Johson&Johnson: care sunt cele mai consacrate mărci de accesorii?

Cu ocazia Cyber Monday, Optilen isi propune sa faca cunoscuta perspectiva sa de a raspunde unor nevoi crescande provenite din partea clientilor sai. Asadar, daca ne referim la familia de lentile de contact Johnson&Johnson, printre cele mai populare marci, promovate chiar de catre dealerul polonez prezent si pe piata din Romania, se numara modelele de lentile Acuvue. Dintre acestea, se detaseaza tipul de lentile de contact Acuvue Oasys, creatie de succes a liderului mondial al pietei de profil, cat si al industriei cosmetice din intreaga lume.

Ca beneficii tehnologice, ultimele versiuni de lentile de contact Acuvue Oasys, o marca de accesorii sferice furnizeaza un aport substantial de hidratare si o mai buna asigurare a permeabilitatii oxigenului la nivelul ochilor. Asta gratie, in primul rand, materialelor hidrofile integrate din plin tehnologiei Hydraclear Plus, o inovatie cu succese rasunatoare in domeniu.

Datorita aportului crescut de apa, orice versiune prezenta pe piata a lentilelor de comtact Acuvue Oasys poate fi intrebuintata timp de doua saptamani in conditii depline de siguranta. In plus, purtand o pereche de lentile de contact Acuvue Oasys, pacientul va resimti, inca de la primele dati, o atenuare a problemelor legate de sindromul de uscaciune oculare.

In plus, lentilele Acuvue Oasys sunt incorporate cu filtru protector contra radiatiilor UVA si UVB, un factor marcant care alaturi de calculator, telefon sau tablet afecteaza, intr-un mod ireversibil, de cele mai multe ori, sanatatea ochilor.

Asadar, pacientii care au nevoie de hidratare suplimentara cu ajutorul picaturilor de ochi, ori cei care petrec mult timp in mediul extern si se expun excesiv razelor solare pot profita la maxim de reducerile cu ocazia zilelor de Black Friday sau Cyber Monday pentru a realiza o transformare, atat din punct de vedere medical, cat si estetic. Iar cu ajutorul lentilelor de contact Acuvue Oasys, ambele conditii sunt indeplinite.

Lentile Acuvue: o alegere generoasă

Gama de lentile Acuvue reprezinta o alegere generoasa, indiferent daca suferi de miopie, presbiobie ori astigmatism. In functie de prescriptia medicului sau de particularitatile afectiunii medacale, se poate opta pentru unul dintre modelele conscrate de lentile Acuvue, indferent ca aceasta ar fi cu inlocuire zilnica, saptamana sau lunara.

Din familia de lentile de contact Johnson&Johson, au cunoscut o consacrare recenta accesoriile de unica folosinta, Acuvue Oasys 1-Day, Acuvue 1-Day Moist ori Acuvue 1 Day TrueEye sau Acuvue 1-Day Moist.

In concluzie, indiferent de marca, lentilele Johson&Johson sunt o alegere remarcabila de Cyber Monday, indiferent daca ai pana in 35 de ani sau esti trecut de prima tinerete. In plus, noile lentile Acuvue, versiunea Acuvue 1-Day Moist for Astigmatism sunt pregatite sa inlature focalizarea deficitara a imaginii provocata de curbura neregulata a corneei, ce caracterizeaza astigmatismul.

In concluzie, cand vorbim despre ultimele lansari de lentile de contact Johson&Johson si in particular de lentilele Acuvue, cerintele pentru o hidratare maxima, protectie contra radiatiilor si vizibilitate impecabile sunt indeplinite.

 

Loading...