Stil

Șapte lucruri pe care bărbații le găsesc neatrăgătoare la o femeie

Deși, după părerea ta, faci tot ce îți stă în putere pentru a fi o femeie atrăgătoare, ai să fii surprinsă să afli că multe dintre atitudinile tale nu sunt pe placul bărbaților din anturajul tău. Cu siguranță, uneori nici măcar nu realizezi că te comporți într-un fel care îi pune pe fugă pe reprezentanții sexului opus. Cu ajutorul unui studiu al cercetatorilor americani, o să-ți sărim în ajutor și o să-ți spunem ce greșeli trebuie să eviți, dacă vrei să fii considerată o femeie demnă de admirat și de iubit:

  1. Prea mult machiaj și o coafură prea scorțoasă. Probabil îți imaginezi că dacă petreci ceasuri întregi în fața oglinzii, îți acoperi fața cu tone de fond de ten, blush, iluminator sau ruj, bărbații o să cadă pe spate când te vor vedea. Total greșit! Un studiu realizat în Statele Unite a arătat că femeile prea machiate sau prea coafate sunt percepute ca fiind… ușuratice, asta ca să nu folosim un cuvânt mai dur. Nu spune nimeni să renunțați la produsele cosmetice, însă încercați să folosiți doar atât cât să vă puneți trăsăturile naturale în valoare. Știți vorba: less is more!
  2. Prea multă… bârfă! Sigur că pare distractiv să împărtășești mereu cu anturajul tău toate zvonurile pe care le-ai auzit, însă există o limită! Când preocuparea ta principală este să-i vorbești de rău pe alții, asta cu siguranță va deveni neplăcut pentru bărbații care te înconjoară și care te vor considera needucată și cam prostuță. Dacă vrei să fii o femeie atrăgătoare, trebuie să ții cont de faptul că bărbaților le plac Evele sigure pe sine, care nu trebuie să le șifoneze imaginea altor persoane, ca să se pună în valoare.
  3. Să îți vorbești fostul iubit de rău. Poate îți închipui că zugrăvind cu lux de amănunte defectele acestuia în fața noii cuceriri este o decizie bună, însă trebuie să fii conștientă că în realitate te vei pune pe tine într-o lumină negativă. Și, oricum, vorbind prea mult despre fostul iubit, asta nu arată decât că ai făcut o fixație pentru acesta, lucru care, trebuie să recunoști, nu are cum să-i fie pe plac unui alt bărbat. Lasă așadar trecutul în trecut și concentrează-te pe prezent.
  4. Să fii prea neajutorată. Sigur că bărbaților le place să simtă că te bazezi pe ei, că îți pot oferi o mână de ajutor sau un umăr pe care să te sprijini, însă dacă te vei încolăci în jurul lor ca o liană și mereu le vei cere câte ceva, asta cu siguranță îi va speria cumplit! Așadar, nu fi prea geloasă și nici disperată să petreci fiecare moment lângă el.
  5. Să fii prea independentă. Da, nici asta nu le e pe plac. Unele femei cred că  devin mai atrăgătoare dacă sunt reci, distante și se lasă cucerite foarte greu, sau dacă, odată intrate în relație, vorbesc mereu despre libertatea lor și programul încărcat care le lasă prea puțin timp pentru partener. Ei bine, această atitudine nu va aduce beneficii pe termen lung.  Ideea este să găsiți un echilibru în a fi dependente de partener, sau prea independente.
  6. Să fii prea libertină și petrecăreață. Dacă o să ai pretenția că mereu trebuie să vă distrați, să ieșiți în fiecare seară în oraș, dacă îl vei duce la toate petrecerile prietenelor tale și vei flirta cu toți bărbații prezenți acolo, ei bine… ai toate șansele să fii părăsită rapid. Bărbaților nu le plac femeile ușuratice și superficiale.
  7. Să fii tot timpul de acord cu ei. Nu știu dacă îți vine să crezi, dar pe bărbați îi obosește să îi aprobi tot timpul, încercând cu disperare să le fii pe plac. Nu te teme să îți susții cu fermitate opiniile, chiar dacă acestea nu coincid cu ale lui și nici nu evita stările conflictuale. Totul stă în tonul cu care porți discuțiile în constradictoriu. Până la urmă, îți dorești să fii iubită și apreciată pentru ceea ce ești cu adevărat și nu pentru imaginea falsă pe care ești tentată să o fabrici, de dragul armoniei relației.

Ce vor bărbații? De la o femeie, firește! Află cum arată pentru ei partenera ideală

Încrederea în sine se învață. Află cum poți deveni cea mai bună versiune a ta

Loading...