Sănătate

Șapte semne care îți arată că ar trebui să urmezi o cură de detoxifiere a organismului

Este detoxifierea un mit? Aici există păreri pro și contra. Unii experți consideră că organismul nostru este o mașinărie perfectă, care știe exact când și cum să elimine toxinele. În cealaltă tabără, mult mai numeroasă, specialiștii spun că e bine să ne ajutăm corpul, mai ales dacă știm că am avut o perioadă mai lungă de excese. Iată, în opinia lor, câteva semne care vă pot indica faptul că organismul vostru are nevoie de o cură de dezintoxicare:
1.  Oboseala permanentă și iritabilitatea crescută – uneori, acestea sunt efectul unei alimentații nesănătoase, care include multe produse rafinate și procesate.
2. Insomnii – alcoolul, cofeina în exces, alimentele prăjite și/sau prea picante pot perturba ciclul normal al somnului
3. Lipsa de concentrare – unul dintre simptomele pe care le poate produce acumularea de toxine, sau sensibilitatea la gluten ori alte alimente,  este ceața mentală.
4. Respirația urât mirositoare – este un simptom comun al unui dezechilibru între bacteriile bune și cele rele din intestin, precum candida sau drojdia.
5. Piele uscată, acnee și cearcăne – o dietă plină de alimente procesate, sare, zahăr, sau lapte îți poate afecta sănătatea pielii.
6. Dureri inexplicabile – alimentația nesănătoasă poate fi responsabilă, de asemenea,  de apariția unor procese inflamatorii în organism, care, bineînțeles, provoacă dureri.
7. Răciți foarte des.  Slăbirea sistemului imunitar, care vă face vulnerabili la orice viruși vă ies în cale, este, de asemenea, consecința unei alimentații proaste.
Dacă ați ajuns la concluzia că aveți nevoie, într-adevăr de o cură de detoxifiere, citiți aici ce trebuie să faceți!
V-ar putea interesa și:
https://doctorquinn.ro/galbenelele-leacul-de-aur-trateaza-afectiunile-pielii-si-detoxifiaza-organismul/
loading...
Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.