Stil

Șapte semne care îți arată că iubitul te înșeală

Simțiți că ceva este în neregulă cu relația voastră? Nu știți exact ce este, dar aveți cumva senzația că partenerul este cu gândul în altă parte. Poate aveți unele indicii, sau poate este doar un sentiment nelămurit. Dacă nu aveți bani pentru a angaja un detectiv particular, care să-l urmărească pas cu pas (glumim!), atunci iată câteva indicii care v-ar putea aduce mai aproape de adevăr:

  1. Este mai mereu preocupat de telefon. Scrie mesaje cu rapiditate și se cam ferește de tine.
  2. A devenit brusc foarte preocupat de felul în care arată. Poate petrece mai mult timp decât de obicei în baie, poate nu iese din casă nebărbierit, poate s-a apucat deodată de sală… orice schimbare bruscă a obiceiurilor poate fi un indiciu.
  3. De la o vreme, lucrează mult peste program. Îți va spune că a fost cooptat într-un proiect foarte important, iar asta îi cere să stea mai tot timpul la muncă. Nu spunem că în acest caz nu ar putea spune adevărul, dar dacă și celelalte indicii sunt valabile, atunci… ceva este suspect.
  4. Evită apropierile fizice dintre voi. Acesta este un uriaș steag roșu, iar textele cum că este obosit și tracasat la locul de muncă sunt doar… pretexte. Sincer acum, la bărbați chiar nu ține treaba cu “mă doare capul”!
  5. Devine brusc foarte egoist. Dacă nu mai ține cont de părerile tale, ia decizii de unul singur, îți arată că nu mai dă doi bani pe părerile tale, atunci sigur ceva nu e în regulă.
  6. Nu își trece la profilul de pe Facebook că este într-o relație, sau chiar că este căsătorit. E clar un indiciu că vrea să pară disponibil pentru ispitele de pe rețelele de socializare.
  7. Îți spune tot mai des că are nevoie de mai mult timp pentru el. Dacă evită să ieșiți împreună, așa cum făceați odinioară, caută mereu pretexte să își facă alt program, atunci, din nou, e un semnal de alarmă.

Bun, dacă soțul/iubitul vostru a “bifat” cea mai mare parte dintre puncte, sau chiar pe toate, atunci e aproape sigur că vă înșeală. De aici înainte, depinde de voi ce vreți să faceți. Puteți să-l confruntați cinstit, asumându-vă riscul că relația s-ar putea termina aici, sau puteți aștepta să treacă furtuna. Fiecare ia, până la urmă, ce decizie crede că e mai potrivită pentru el. Gândiți-vă, totuși, că un om care a înșelat o dată, are toate “șansele” să o facă din nou și nu știm dacă asta vă doriți cu adevărat în viață.

 

V-ar putea interesa și:

Credeți că relația voastră va trece proba timpului? Iată care este, potrivit unui studiu, secretul unei căsnicii durabile

Ce vor bărbații? De la o femeie, firește! Află cum arată pentru ei partenera ideală