Stil

Șapte semne care îți arată că te iubește cu adevărat!

Dacă ești într-o relație, sau chiar într-o căsnicie, cu siguranță te-ai întrebat, nu o dată, cât de mult însemni tu pentru partenerul tău. Te iubește cu adevărat, este capabil să te pună pe tine mai presus de propria persoană, să-și sacrifice confortul pentru fericirea ta, sau a rămas lângă tine doar pentru că aveți o relație convenabilă? Iată câteva semne care îți pot arăta dacă soțul/iubitul tău chiar te iubește “până la lună și înapoi”:

  1. Îi pasă – își arată fără rezerve bucuria atunci când ți se întâmplă un lucru bun (ai fost promovată, sau ai luat un examen important pentru tine).
  2. Își dorește tot ce e mai bun pentru tine – dacă petrece mult timp cu prietenii tăi sau familia ta, înseamnă că este preocupat de confortul tău psihic. Mai mult decât atât, te sprijină necondiționat în orice proiect de-al tău și îți arată mereu că te poți baza pe el, la bine, sau la rău.
  3. Te tratează cu atenție și respect. Atunci când pune sentimentele și dorințele tale mai presus de propria lui persoană, când îți vorbește mereu frumos, când te ascultă, indiferent de starea lui de spirit, este cât se poate de clar că te iubește cu adevărat.
  4. Petrece mult timp cu tine. Sigur că fiecare om are viața lui, anturajul, hobby-urile lui, însă atunci când partenerul preferă să stea mai degrabă cu tine, decât oriunde în altă parte, atunci nici nu te gândi să-l mai lași să plece de lângă tine vreodată.
  5. Ești prioritatea lui. Te include în planurile lui de viitor, vrea să construiți ceva durabil împreună? Ești mereu în gândurile lui și te consultă în majoritatea deciziilor pe care trebuie să le ia? Atunci, e cât se poate de clar: omul ăsta te vede ca un partener de cursă lungă.
  6. Nu se ferește de gesturi tandre în public. Sigur, aici există o limită, iar mall-ul sau restaurantul preferat nu trebuie confundate cu dormitorul. Și totuși, dacă vrea să te țină de mână, dacă te atinge din când în când cu tandrețe, dacă te invită să îi fii alături la un eveniment important din viața lui, atunci EL e alesul!
  7. Este sincer și are caracter. Nu a căutat niciodată să își ascundă de tine trecutul, nu este secretos, muncește cot la cot cu tine pentru rezolvarea problemelor comune?  Atunci nu mai este nici un dubiu: e bărbatul ideal și te iubește cu adevărat!

V-ar putea interesa și:

Credeți că relația voastră va trece proba timpului? Iată care este, potrivit unui studiu, secretul unei căsnicii durabile

Ce vor bărbații? De la o femeie, firește! Află cum arată pentru ei partenera ideală

 

Loading...