Eveniment Featured

Șase luni de când Costin Mărculescu a plecat dintre noi și a lăsat o durere imensă. Cine s-a ocupat de parastas?

Șase luni fără Costin Mărculescu. Șase luni de când actorul a plecat dintre noi și a lăsat o durere imensă. Cine s-a ocupat de parastasul lui Costin Mărculescu? A fost găsit fără suflare în locuința sa, în luna iunie a acestui an!

A fost găsit fără suflare în locuința sa, în luna iunie a acestui an!

Vestea conform căreia Costin Mărculescu s-a stins din viață continuă să fie un șoc pentru toată lumea. Îndrăgitul actor a murit pe data de 8 iunie 2020, la vârsta de 50 de ani, lăsând în urma sa un gol imens, ce nu va putea fi umplut niciodată. Vecinii au fost cei care au anunțat de urgență autoritățile, după ce s-au sesizat din cauza mirosului puternic care ieșea din locuința actorului.

6 luni de la moartea lui Costin Mărculescu! Cine s-a ocupat de parastasul actorului
Din păcate, Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în propria locuință. Au trecut șase luni de atunci. Șase luni pline de durere, lacrimi și suspine pentru membrii familiei, dar mai ales, pentru prieteni și cei care l-au iubit și susținut întotdeauna. Weekendul trecut, la șase luni de la deces, sora lui Costin Mărculescu s-a ocupat în totalitate de parastul fratelui său. Femeia a mers împreună cu 12 persoane la biserică, unde s-a ținut și slujba de pomenire.

Cum ne aflăm în perioada postului Crăciunului, Minerva a împărțit pachete cu mâncare de post. Sora lui Mărculescu are grijă ca de fiecare dată mormântul fratelui său să arate impecabil. O lumânare este aprinsă în permanență la locul de veci al actorului. Fie că vorbim despre sora actorului, fosta iubită sau cei mai apropiați prieteni, Pepe sau Mara Bănică, de câte ori au posibilitatea, aceștia merg să aprindă o lumânare la locul de veci al lui Mărculescu.

Din ce ajunsese să trăiască Costin Mărculescu

Cu toate că îl știam cu zâmbetul pe buze și plin de energie, în realitate, actorul era avea foarte multe datorii și se împrumuta de la toată lumea. Surse apropiate de-ale lui Costin Mărculescu au declarat că artistul era ajutat de foarte multe persoane. Printre ele se numără și Pepe, care i-ar fi dat câteva mii de euro, dar și Mara Bănică, una dintre cele mai bune prietene ale sale.

“L-au ajutat financiar Pepe, care i-a dat, în total, câteva mii de euro. Mara Bănică îl ajuta și ea cu cât putea, la fel și George Ciubotaru. Din păcate, nu voia să înțeleagă că nu va reveni în teatru și că trebuie să se reprofileze. Toată lumea îl îndemna să se angajeze, să își facă un rost, să lase trecutul în urmă.”, au declarat surse apropiate ale actorului.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.