Vedete

Secrete de vedete – actrița Diane Lane (54 de ani) este adepta moderației și a simplității în toate

Pe frumoasa Diane Lane o știți, cu siguranță, din multe filme. De pildă, în “Infidela” (2002) a făcut un rol de excepție, secondată de fermecătorii Richard Gere și Olivier Martinez. Recent, a fost distribuită în producția “Calmul dinaintea furtunii”,  film care rulează și acum pe marele noastre ecrane.

Diane se declară adepta simplității în toate aspectele vieții  Nu îi place deloc să facă shopping, nu o impresionează fotografiile glamuroase și prelucrate în Photoshop care populează rețelele de socializare și nici nu stă prea mult pe gânduri atunci când trebuie să aleagă cu ce se îmbracă. Este, ca să spunem așa, o femeie sinceră și dintr-o bucată. Ea spune că atunci când chiar are nevoie să își cumpere un obiect de îmbrăcăminte, nu îl probează niciodată în magazin, deoarece nu are răbdare și se bazează pe faptul că îl poate returna dacă nu-i vine bine. Puțină lume știe că atrăgătoarea Diane a fost căsătorită cu doi mari actori: Christopher Lambert și James Brolin. Divorțurile au supus-o la grele încercări, dar, fiind o femeie puternică și cerebrală, a reușit să își revină de fiecare dată.

Actrița se menține în formă cu yoga și stretching, iar la capitolul dietă… susține că nu ține așa ceva, deoarece este gurmandă. Totuși, deși mănâncă absolut orice, este adepta porțiilor mici. Ea spune că dacă mănânci cu moderație, își poți permite să te răsfeți cu preparatele care își plac. Ideea este ca la sfârsșitul zilei, când tragi linie, să nu consumi prea multe calorii. În plus, actrița spune că evită cât poate alimentele procesate și face alegeri cât mai sănătoase.

Întrebată dacă și-a făcut intervenții estetice, frumoasa brunetă spune că recurge din când în când la acupunctură facială, procedeu care facilitează ameliorarea ridurilor și tonifierea mușchilor feței. În rest, așa cum spuneam, duce o viață simplă și încearcă să fie cât mai senină și să se bucure de fiecare clipă.

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – la 59 de ani, actrița Julianne Moore declară că cel mai mare dușman al ei este… soarele

Secrete de vedete. Meghan Markle – mărul discordiei din familia regală britanică?

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.