Vedete

Secrete de vedete – atunci când vrea să arate fără cusur, actrița Robin Wright (52 de ani) mizează pe… lenjeria modelatoare

Deși a jucat în foarte multe filme, Robin Wright a devenit cu adevărat celebră odată cu rolul Carrie Underwood,  din nu mai puțin celebrul serial „House of Cards”. Fosta soție a lui Sean Penn știe, trebuie să recunoaștem, să se mențină în formă. Aparițiile ei publice sunt mereu stilate și cu greu i-ai da 52 de ani!  Dar, așa cum bănuim, corpul subțire cu efort se ține.

Antrenoarea personală a lui Robin, Grace Lazenby, spune că a conceput pentru atrăgătoarea actriță antrenamente variate, care cuprind multe exerciții, astfel încât să-i tonifieze diferite părți ale corpului. Wright este, de asemenea, un mare fan al joggingului, așa că cele mai multe zile și le începe cu o alergare pe plajă.

În ceea ce privește alimentația ei, Robin preferă dieta paleo (despre care găsiți mai multe detalii aici). Așadar, ea evită alimentele procesate și lactatele, preferând să consume carne, pește, legume și fructe. În special, atunci când vrea să slăbească și să arate în formă pentru un eveniment, renunță complet la carbohidrați pentru o perioadă.

Și, încă un secret pe care actrița l-a dezvăluit într-un interviu: întotdeauna când îmbracă rochii de gală, poartă pe dedesubt și lenjerie modelatoare.

Nu în ultimul rând, pe Robin o ajută să se mențină tânără și frumoasă… iubirea. Actrița s-a căsătorit recent cu un francez atrăgător în vârstă de 34 de ani, fără să-i pese câtuși de puțin de diferența de vârstă dintre ei.

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – Pamela Anderson (51 de ani) se simte la fel de sexy ca pe vremea când juca în „Baywatch”

Secrete de vedete – la 54 de ani, supermodelul ElleMacpherson demonstrează că „silueta subțire cu sport și dietă se ține”

 

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.