Vedete

Secrete de vedete – bolile grave cu care se luptă unele staruri

Le vedem strălucitoare și perfecte în lumina reflectoarelor și tindem să credem că au o viață de vis, dar vedetele sunt, până la urmă, oameni ca toți ceilalți. Și ele au dezamăgiri în dragoste sau probleme de sănătate. Unele staruri aleg să facă publice suferințele cu care se confruntă, în timp ce altele se luptă cu semnele nevăzute ale bolilor, bine ascunse în spatele unui zâmbet perfect.

  1. Lena Dunham – vedeta atipică din serialul „Girls” suferă de endometrioză (despre care puteți afla amănunte dintr-un articol pe care îl găsiți aici). Actrița spune că se luptă cu această afecțiune de mai bine de zece  ani și a avut parte de numeroase tratamente nereușite.
  2. Bella Hadid, unul dintre îngerașii perfecți de la Victoria’s Secret,  a fost diagnosticată în 2012 cu boala Lyme, cauzată de căpușe. Modelul spune că s-a obișnuit deja cu această afecțiune și încearcă să se bucure cât mai mult de viață.
  3. Și cântăreața Avril Lavigne se luptă cu boala Lyme. Ea a declarat într-un interviu că a durat foarte mult timp să afle diagnosticul corect și a trebuit să vadă zeci de specialiști pentru asta.
  4. Selena Gomez suferă de lupus, o boală  autoimună care îi provoacă dureri cumplite și oboseală extremă. Din cauza acestei boli, cântăreața a suferit anul trecut și un transplant de rinichi.
  5. Jucătoarea de tenis Venus Williams a fost diagnosticată în 2011 cu sindromul Sjogren, o boală cronică ce provoacă ochi uscați, oboseală, dureri articulare și gură uscată. Și ea a declarat că a învățat să trăiască cu această afecțiune și să nu o lasă să-i afecteze prea mult viața.
  6. Actrița Zoe Saldana suferă de boala Hashimoto, o afecțiune a glandei tiroide, în care corpul nu are energia necesară pentru a filtra toxinele. Vrând-nevrând, actrița a trecut la o dietă strictă, în care mănâncă numai lucruri ușoare și foarte sănătoase.
  7. Gigi Hadid. Și supermodelul nr. 1 al momentului suferă de aceeași afecțiune ca Zoe Saldana. Sora Bellei Hadid a declarat într-un interviu că nu își dorea să fie chiar atât de slabă, însă boala o împiedică să ia în greutate.

V-ar putea interesa și:

Cum reușesc vedetele să se mențină în formă. Vă oferim câteva trucuri de slăbire de la antrenorii personali ai celebrităților

Uimitoarea Linda Rodin și recomandările ei pentru o viață lungă și sănătoasă

 

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.