Vedete

Secrete de vedete – Brad Pitt și-a refăcut viața? Celebrul actor pare să se fi săturat de bombe sexy

Presa americană susține că inima lui Brad Pitt ar fi fost furată de Alia Shawcat

De câteva luni încoace, gura lumii nu mai tace! Tot mai multe tabloide de peste Ocean scriu că starul care are la activ două căsătorii eșuate cu Jennifer Aniston și Angelina Jolie, și-ar fi găsit o nouă iubită, după 4 ani de pauză. Și, spre dezamăgirea multora, aceasta nu ar fi prima sa soție, îndrăgita vedetă din serialul „Friends”, ci o altă actriță, mai puțin cunoscută și… mai puțin atractivă, cel puțin în opinia jurnaliștilor.

Este vorba despre Alia Shawkat, în vârstă de 31 de ani, care a fost văzută adeseori în compania lui Brad Pitt, ba chiar se pare că și-a petrecut și ziua de naștere alături de celebrul actor.  Unii martori spun că cei doi se plimbau, pe 18 aprilie, cu bicicletele prin Los Angeles și păreau foarte atrași unul de celălalt. Firește, însă, ei declară deocamdată că sunt doar foarte buni prieteni.  Primul zvon despre o așa-zisă idilă  între cei doi actori a apărut în septembrie, anul trecut, când au fost văzuți împreună la o piesă de teatru. Noua iubită, sau prietenă a lui Brad Pitt, este pasionată, printre altele, și de pictură. Multe lucrări de-ale ei sunt expuse în galerii din Los Angeles și Paris.

De când s-a despărțit de Angelina Jolie, frumușelul actor a fost cuplat de presă cu atât de multe femei, încât și el a ajuns să glumească, spunând că deja se teme să se întâlnească și cu mama lui, ca să nu se speculeze că ar  forma un cuplu!  Ultima idilă care i s-a atribuit lui Brad Pitt a fost cea cu fosta soție, Jennifer Aniston, dar se pare că a fost doar… fum.