Vedete

Secrete de vedete – ca să rămână în continuare în lumina reflectoarelor, Naomi Campbell (48 de ani) urmează o dietă foarte strictă și face sport zilnic

Spre deosebire de multe dintre colegele ei din epoca “supermodelelor”, Naomi Campbell a refuzat ideea că vârsta o va împiedica să mai fie unul dintre modelele de top ale lumii. Așa se face că, deși are deja 48 de ani, nu vrea să renunțe la defilările pe podium. Naomi va bifa în curând 30 de ani de carieră, ceea ce, în această lume strălucitoare și înșelătoare, este enorm! Dar cum a reușit această performanță? Modelul atribuie succesul longevității sale unei combinații de dietă, exerciții fizice și multă disciplină.

Naomi urmează un regim de detoxifiere, iar de câțiva ani a devenit și vegetariană. Alimentele pe care le consumă zilnic sunt menite să îi păstreze sănătatea și să ajute la curățarea corpului de toxine. În fiecare zi, ea consumă opt pireuri verzi de legume și sucuri de fructe. De asemenea, adaugă probiotice, care stimulează digestia. Așa cum spuneam, ea a eliminat complet carnea din alimentație și și-a impus să nu mănânce niciodată seara după ora 20.

Cât despre sport, Naomi Campbell nu a iubit niciodată antrenamentele cardio, extenuante. Asta nu înseamnă că nu face mișcare, însă a ales exerciții mai… blânde, care o ajută, totuși, să-și păstreze silueta de felină. Își începe ziua cu Yoga sau Pilates și mai face un antrenament și în cea de-a doua parte a zilei.

După cum se vede, viața de supermodel nu este deloc ușoară – presupune multă disciplină și rezistență în fața tentațiilor, însă Naomi spune că în timp s-a obișnuit cu acest regim de viață și nu i se mai pare deloc chinuitor, mai ales că, pe lângă faptul că arată foarte bine, o ajută să fie sănătoasă și să aibă foarte multă energie.

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – la 54 de ani, supermodelul ElleMacpherson demonstrează că „silueta subțire cu sport și dietă se ține”

Secrete de vedete – dietele ciudate la care apelează starurile de la Hollywood pentru un rol

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.