Vedete

Secrete de vedete – când vrea să slăbească, Kylie Minogue mizează pe dieta cu grapefruit

Viața i-a dat pe de o parte și i-a luat pe alta. Asta am putea spune despre  frumoasa Kylie Minogue, mingnonă și atât de delicată. A avut o carieră muzicală înfloritoare și continuă să scoată albume și să susțină concerte pe marile scene ale lumii, însă nu a prea avut noroc în dragoste (deși acum are un partener stabil cu care se pregătește, se pare, de căsătorie), iar în 2006 a trecut prin cea mai cumplită încercare: a aflat că are cancer la sân! Din fericire, Kylie a învins boala, iar acum, la aproape 50 de ani, este o femeie suplă și foarte atrăgătoare. Într-un interviu recent a vorbit despre rutina ei de îngrijire:

Î:  De ce produse de înfrumusețare ești dependentă?

R: Folosesc tot ce îmi cade în mână, nu sunt disperată după un produs anume. Cea mai importantă etapă a rutinei mele de îngrijire este să-mi curăț foarte bine fața dimineața și seara și să folosesc un exfoliant blând pentru ten.

Î: Dar machiajul îți place?

R: Sigur, vreau să arăt feminină și să-mi pun în valoare trăsăturile. Tocmai de aceea, le cer sfaturi make-up artiștilor cu care colaborez, pentru a mă pune la curent cu cele mai noi produse și tehnici în domeniu.

Î: Ai un sfat pentru fanele tale?

R: Să se dea cu creme cu factor de protecție,  chiar dacă afară e înnorat.

Î: Cum te menții în formă?

R:  Nu pot spune că fac multe antrenamente, dar mă mișc mereu. Uneori merg la cursuri de Pilates și dansez foarte mult, mai ales atunci când pregătesc un spectacol. Când eram mai tânără, îmi plăcea să merg la aerobic, dar acum am devenit mai leneșă.

Î: Urmezi vreo dietă anume?

R: Atunci când vreau să scap de câteva kilograme, apelez la dieta cu grapefruit (despre care am scris și noi aici). În rest, încerc să consum alimente sănătoase și am tăiat de tot zahărul de pe listă.

Î: Cum ți-ai descrie stilul vestimentar?

R:0 Din fericire, profesia pe care o am îmi permite să încerc orice fantezie vestimentară care îmi trece prin cap. Dar în viața de toate zilele, mă îmbrac casual, cu jeans și tricou. Prefer să fiu relaxată și confortabilă, dar șic.

Î: Ce preferi: gențile, sau pantofii?

R: Pantofii, clar!  Mi-aș dori să am un million de perechi, chiar dacă nu aș avea cum să-i port vreodată. Îmi plac și gențile, nu spun nu, dar am obiceiul să le umplu cu tot felul de lucruri inutile.

Î: Ce femei, din trecut sau prezent, sunt o sursă de inspirație pentru tine?

R: Îmi plac mult Audrey Hepburn și Katharine Hepburn. Clasic.

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – regulile de stil ale lui Audrey Hepburn

Secrete de vedete: patru lucruri mai puțin cunoscute despre „frumușica” Julia Roberts

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.