Vedete

Secrete de vedete – care sunt cele trei lucruri care au ajutat-o pe cântăreața Adele să slăbească spectaculos

Adele, una dintre artistele cu cea mai frumoasă voce din lume, a dus de când se știe o luptă acerbă cu kilogramele în plus. Recent, însă, vedeta de 32 de ani s-a afișat cu un corp de invidiat, care a făcut valuri pe internet. Mai exact, cântăreața a izbutit să slăbească nu mai puțin de 22 de kilograme!

Firește că toată lumea a vrut să știe cum a reușit această performanță. Ei bine, dincolo de voința și efortul personal, pe Adele a ajutat-o enorm un trainer din Londra, pe numele său Geracimo, care a dezvăluit într-un interviu recent trei dintre secretele transformării spectaculoase a artistei:

  • în primul rând, Adele a ținut un regim care se numește Sirtfood Diet. Acest regim permite consumul unor alimente speciale, care funcționează prin activarea anumitor lanțuri proteice din organism, cunoscute sub numele de sirtuine. Acești agenți antioxidanți acționează ca protectori care încetinesc îmbătrânirea, contribuie la stimularea metabolismului și la reglarea proceselor inflamatorii, ajutând astfel la pierderea de grăsime. (mai multe despre această dietă, într-un articol viitor).
  • trei antrenamente pe săptămână – Adele a practicat o varietate de exerciții distractive, mai ales că până acum nu s-a prea omorât cu sportul și este și o persoană care se plictisește repede. Trainerul ei i-a indicat să facă, alternativ, box, exerciții cardio, Pilates și antrenamente cu greutăți.
  • 7-8 ore de somn pe noapte –  odihna este esențială pentru o viață sănătoasă și pentru a lupta împotriva stresului.  În plus, în timpul somnului, mușchii se pot relaxa și se recuperează după efortul la care au fost suspuși în timpul antrenamentelor.

 

V-ar putea interesa și:

Are un corp perfect la 49 de ani. Cum s-a lăsat pozată Claudia Schiffer – FOTO

 

loading...
----------------------
Loading...