Vedete

Secrete de vedete – Cate Blanchett mănâncă puțin și consumă doar produse ecologice

Pe frumoasa australiancă de 48 de ani o știm din numeroase filme, precum: “Stapânul inelelor”, “Aviatorul”, “Carol”, “Thor”, “Blue Jasmine”, etc. Talentul ei actoricesc este uriaș. Dealtfel, eleganta blondă este posesoarea a două statuete Oscar și a numeroase Globuri de Aur. Dincolo de asta, a frapat întotdeauna cu aparițiile ei impecabile pe covorul roșu, cu silueta statuară și chipul fără cusur. Poate unii ar spune despre ea că este o frumusețe cam rece, însă Cate este o persoană cât se poate de caldă și de plăcută. Este mama a patru copii, iar asta face ca silueta ei perfectă să pară neverosimilă. Ce face ca să se păstreze așa? Într-un interviu recent, Cate spunea că obișnuiește să consume doar produse ecologice și că este o persoană foarte matinală. “Imi încep ziua pe la 6 sau 6,30 , ca să am timp să mă duc să alerg înainte ca cei din casă să facă ochi. După asta, planul ar fi să fac și câteva exerciții, dar rareori mai apuc, pentru că apar tot felul de lucruri neprevăzute în programul meu.  Din păcate, nu reușesc să mă antrenez decât o dată pe săptămână, dar măcar apuc, totuși, să alerg. Când găsesc,  totuși,  timp pentru mai multă mișcare fizică, ador să fac Pilates, care mi se pare perfect pentru tipul meu de corp. “

Totuși, când se pregătește pentru un film în care rebuie să arate cât mai tonifiată (cum a fost rolul din Thor), actrița urmează un program riguros de exerciții fizice, cu un antrenor personal, în care îmbină rutina cardio cu antrenamentele  cu greutăți, pentru rezultate rapide.

Când vine vorba  despre mâncare, Cate susține că nu este o gurmandă și îi vine ușor să își mențină greutatea, pentru că mănâncă extrem de puțin. “Dimineața beau câte un pahar de apă călduță cu lămâie și o cafea. Rareori iau micul dejun, deși știu că acest lucru nu este tocmai indicat. Mă ocup  însă de mesele copiilor, îi ajut să se îmbrace și îi duc la școală, iar asta îmi abate gândul de la mâncare”.

Cât despre rutina ei de frumusețe, actrița spune că își îngrijește fața și părul cu multă atenție. Folosește creme cu factor de protecție solară ridicat, serumuri anti-aging, măști hrănitoare, iar machiajul îl preferă cât mai natural cu putință, chiar și pe covorul roșu.

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete: superba Sofia Vergara, care a pozat nud la 45 de ani, mărturisește că detestă să facă sport

Cum poți să arăți bine fără machiaj, sau cu unul extrem de subtil? Sfaturi de la make-up artiștii vedetelor

 

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.