Vedete

Secrete de vedete – cele 8 reguli pentru succes ale Annei Wintour, directoarea celei mai renumite reviste de modă din lume

Pentru cele care nu au auzit de Anna Wintour, o să vă spunem că este una dintre cele mai influente personalități care activează în domeniul modei, fiind de ani buni directorul celebrei reviste „Vogue”. Mai mult, Anna a inspirat personajul creat de Merryl Streep în filmul „Diavolul se îmbracă de la Prada”. Fiindcă este o femeie puternică, cu o carieră de top, ne-am gândit să vă împărtășim cele 8 reguli de aur ale sale, pentru a avea succes în carieră:

  1. Să fii hotărâtă. Anna Wintour a avut și are sute de angajați și colaboratori. Ea spune că dacă eziți, dacă nu știi să își impui părerile, atunci nu ai nicio șansă să fii respectat.
  2. Acceptă eșecurile și greșelile.  Annei nu i-au mers toate ca pe roate în lunga sa carieră în domeniul jurnalismului de fashion. Ba chiar, înainte să ajungă la Vogue,  fusese concediată de la o altă revistă importantă. Asta nu a descurajat-o, însă,  și a mers pe același drum, având încredere că este cel care i se potrivește.
  3. Evită mediocritatea. După părerea Annei Wintour, nu poți avea succes în niciun domeniu, dacă ești o persoană leneșă și mediocră. Trebuie să muncești mult, să fii hotărâtă, ambițioasă și să te autoperfecționezi mereu.
  4. Fii sinceră cu tine însuți. Directoarea revistei Vogue crede că fiecare persoană ar trebui să se evalueze corect, să știe să își recunoască defectele, să își valorifice atuurile și să accepte sfaturile persoanelor pe care le respectă.
  5.  Să dai totul de fiecare dată. Anna nu concepe succesul fără dăruire totală, fără competitivitate și perseverență. Jumătățile de măsură sunt pentru oamenii mediocri, susține ea.
  6. Experimentează mereu lucruri noi. Anna Wintour crede în evoluție, în perfecționare și curaj. Dacă nu îți asumi unele riscuri, nu vei reuși niciodată să fii în pas cu vremurile și cu tendințele.
  7. Să fii creativ, dar în același timp, să ai și un simț ascuțit al realității. Cu alte cuvinte, să reușești să ții cele două extreme în echilibru, ceea ce se întâmplă destul de rar.
  8. Să iubești ceea ce faci. Fără pasiune și plăcere, nu ai cum să ai succes.

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete: la aproape 100 de ani, cea mai excentrică doamnă din lumea modei ne oferă câteva sfaturi despre cum să îmbătrânim cu grație

Uimitoarea Linda Rodin și recomandările ei pentru o viață lungă și sănătoasă

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.