Vedete

Secrete de vedete – cum a ajuns Angelica Rivera din actriță de telenovele, Prima Doamnă a Mexicului

Angelica Rivera, care are acum 49 de ani, a devenit faimoasă cu rolurile pe care le-a jucat în telenovele, precum “Stăpâna”, ori “Tequila cu suflet de femeie”? Ei bine, cine ar fi crezut atunci că frumoasa actriță, care a cucerit inimile a sute de bărbați din întreaga lume, o va cuceri și pe a celui care este astăzi președintele Mexicului? Probabil că nici măcar ea nu a visat vreodată să ajungă Primă Doamnă, decât cel mult pe micul ecran.

După o copilărie nu foarte ușoară, în care Angelica a fost ca o mamă pentru cele cinci surori și pentru fratele ei, și-a făcut debutul în modelling la 17 ani. Așa a fost remarcată de producătorii de telenovele, printre care și cel care urma să-i devină soț – Jose Alberto Castro – și de care s-a despărțit după 18 ani de relație și trei fiice. În 2008, viața actriței părea să fie în derivă, însă. știți cum se spune: nu aduce anul, ce aduce ceasul. A acceptat să apară într-o campanie guvernamentală alături de Enrique Pena Nieto, care s-a îndrăgostit de ea până peste cap.

Gurile rele spun că, de fapt, cei doi s-ar fi cunoscut și ar fi început o relație pe vremea când Angelica era încă măritată cu producătorul Televisa și idila lor ar fi fost adevăratul motiv al divorțului.  Cert este că pentru Enrique, Angelica a fost dispusă să renunțe la actorie, pentr a-i fi alături tot timpul. Cel care a ajuns președintele Mexicului avea o reputație cam proastă – s-a spus că și-ar fi ucis prima soție și că ar avea o fire violentă, însă, bineînțeles, nimic nu a fost dovedit până acum.

Mulți cred că ar fi cerut-o pe Angelica de soție nu din iubire sinceră, ci pentru că a fost conștient că având-o alături, va câștiga un important capital de imagine și popularitate. O fi sau nu adevărat, cert este că relația lor doi pare trainică, văzută de la depărtare. De aproape, însă, se observă unele fisuri. Există voci care susțin că fosta actriță ar fi terorizată de soțul său extrem de gelos, ba chiar una dintre internările ei în spital a fost pusă pe seama bătăii pe care ar fi primit-o de la el.

În 2012, Angelica Rivera a devenit Prima Doamnă a Mexicului. Asta a venit la pachet cu o schimbare radicală de look. Evident că a renunțat la bluzele foarte decoltate și fustele scurte și strâmte, în favoarea unor ținute conservatoare, dar pline de bun gust.  Ca să-și mențină prospețimea și frumusețea care au făcut-o celebră, Angelica mănâncă foarte sănătos și are un antrenor personal. La ora actuală este considerată drept una dintre cele mai frumoase și mai elegante soții de președinte din lume.

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – fosta primă doamnă a Americii, Michelle Obama, adoră să facă sport

Secrete de vedete – cum se menține în formă prima doamnă a Franței, care a stârnit atâtea controverse

 

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.