Vedete

Secrete de vedete – cum reușește Gwyneth Paltrow să îmbine cu succes cariera de actriță, cu cea de mamă și de femeie de afaceri

Gwyneth Paltrow nu este doar o vedetă oarecare. Pe lângă rolurile din filme care au făcut-o extrem de populară, sau relațiile amoroase intens mediatizate (să nu uităm că blondina s-a iubit cândva, demult, și cu Brad Pitt), am considerat că merită să fie în atenția noastră și pentru intensitatea cu care promovează un stil de viață sănătos. Gwyneth este deținătoarea popularului site dedicat femeilor, goop.com, a unor cărți de rețete sănătoase și este, de ce nu, un model pentru toate femeile care își doresc să se maturizeze frumos, păstrându-și, totodată, naturalețea.  Ar fi multe lucruri de spus despre Gwyneth, iar spațiul nu ne permite, din păcate,  să le abordăm pe toate.

Aventura ei ca femeie de afaceri a început în 2008, când actrița câștigătoare a premiului Oscar pentru rolul din filmul  “Shakespeare in Love” a lansat acest site, pe care publica informații referitoare la alimentație, sănătate, sex, călătorii, ș.a.m.d. Firește, succesul nu a fost imediat, iar contestatarii nu au întârziat să apară, însă blonda și-a văzut de treabă, iar business-ul ei a crescut încet, dar sigur.  Unele recomandări pe care le-a făcut pe site-ul ei au stârnit valuri de indignare, iar actrița a ajuns să fie un personaj la fel de controversat precum este la noi Olivia Steer.

Dar să vedem cum arată o zi din viața unei femei atât de ocupate și ce face aceasta pentru a se menține suplă și tonifiată la cei 45 de ani pe care îi are. “Alarma sună la 6,45”, povestește Gwyneth “și atunci începe nebunia cu copiii  (are doi, din căsnicia cu artistul Chris Martin) pe care trebuie să-i pregătesc pentru școală. După ce termin cu asta, mă îndrept către sala de fitness a prietenei mele Tracy Anderson, unde mă antrenez cam o oră și 15 minute. Înainte obișnuiam să fac sport două ore zilnic – o oră cardio și o oră antrenamente cu greutăți – dar nu mai am timp. Am mai îmbătrânit, mă doare și spatele… oricum, această oră de exerciții îmi dă o energie fantastică, așa că mă îndrept spre sediul Goop. Pe drum beau un smoothie sau un cappuccino. Nu mă prea omor cu machiajul, așa că ajung la birou  cu fața cu care m-am trezit. Prima mea masă din zi este, de regulă, masa de prânz.  Nu consum carbohidrați, dar recuperez când ajung acasă, unde slăbesc frâiele: îmi pun un pahar cu vin și ung o baghetă de pâine cu puțină brânză, alături de niște cartofi prăjiți. Deci, după cum vedeți, cinele mele nu sunt chiar cele mai sănătoase. În plus, în vacanțe mănânc tot ce vreau și nu fac deloc sport. Am însă perioade în care urmez o cură de detoxifiere riguroasă, în care nu consum decât sucuri naturale de fructe și legume. Îmi îngrijesc pielea cu mare atenție, nu mă culc niciodată machiată și folosesc doar produse din ingrediente naturale” (dealtfel, Gwyneth Paltrow și-a dezvoltat propria linie de produse cosmetice și make-up).

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – de ce preferă celebritățile de la Hollywood să se cupleze între ele

Cum să îți schimbi rutina zilnică de mișcare după 40 de ani. Află pe ce tipuri de exerciții trebuie să te concentrezi

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.