Vedete

Secrete de vedete – cum reușește supermodelul Cindy Crawford să arate senzațional și acum, la aproape 52 de ani

Cindy Crawford este, probabil, una dintre cele mai frumoase și mai norocoase femei din lume. Nu numai că a fost înzestrată cu o frumusețe incredibilă, dar a avut parte de tot ce își poate dori o femeie pe lumea asta: o carieră la superlativ, un soț iubitor – Rande Gerber (pe Richard Gere nu îl punem la socoteală, deoarece mariajul lor a fost unul foarte scurt) și doi copii minunați, dintre care fiica îi calcă pe urme (a ajuns deja unul dintre cele mai bine plătite supermodele).  Mai mult decât atât, fostul model celebru arată și acum, la aproape 52 de ani, cu adevărat senzațional. O să spuneți că a fost ajutată de bisturiu, dar Cindy susține că nu acesta este secretul ei, ci… alimentația. Ea crede că felul în care mănânci nu numai că te poate ajuta să te menții în formă și să-ți păstrezi aspectul tânăr pentru foarte multă vreme, dar te poate și vindeca de o mulțime de boli. Așa se face că Cindy Crawford se hrănește cu ingrediente 100% organice, provenite din ferme atent selectate.

Ea recunoaște că are și plăceri vinovate, pe care și le satisface aproape zilnic, iar ciocolata se numără printre acestea. Alege însă întotdeauna varianta neagră și amăruie.

Firește că la vârsta ei, pe lângă alimentație, e obligatoriu să facă și  sport. Cindy spune că se antrenează cam trei dimineți pe săptămână. Antrenamentele ei sunt diverse și le schimbă foarte des, tocmai pentru ca organismul să nu aibă timp să se obișnuiască. În rest, în timpul liber, face multe plimbări pe jos sau cu bicicleta.

Și Cindy Crawford este om până la urmă, așa că nu îi vine întotdeauna ușor să facă tot ceea ce trebuie pentru a se menține sănătoasă și frumoasă. Uneori îi este groază să facă mișcare, dar are o metodă care nu dă greș: se gândește la sport ca la o întâlnire importantă de afaceri, de la care nu are cum să lipsească. Cât despre mâncare, aici lucrurile sunt ceva mai simple, deoarece știe că alimentele sănătoase îi dau multă energie și o stare de bine, așa că pentru ea nu mai este un efort atât de mare să opteze pentru ele.  În plus, nu fumează, bea puțin alcool, folosește zilnic creme cu factor de protecție solară, mănâncă porții mici și este recunoscătoare pentru tot ce i-a dăruit viața.

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – la aproape 80 de ani, Jane Fonda continuă să întoarcă priviri și este plină de farmec și vitalitate

Secretele îngerașilor de la “Victoria’s Secret”- şi ele mănâncă

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.